Davor Bernardić:

'Budući šef SDP-a morat će poderati 25 pari cipela da vrati povjerenje građana u ljevicu'

Davor Bernardić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
22.09.2016.
u 12:02

SDP se mora okrenuti budućnosti i vraćanju povjerenja građana, rekao je Davor Bernardić

Dobro poznavanje stranke ljudi, i obilasci terena sve su to karakteristike koje, poručio je to Davor Bernardić, šef zagrebačkog SDP-a, mora imati budući predsjednik stranke. 

"SDP se mora okrenuti budućnosti i vraćanju povjerenja građana. Predsjednik SDP-a treba biti osoba koja dobro poznaje stranku, dobro poznaje ljude i koji će u sljedeće 4 godine poderati 25 pari cipela provodeći vrijeme na terenu kako bio vratio izgubljeno povjerenje građana ljevici u Hrvatskoj. To su glavne karakteristike,. kazao je Davor Bernardić. 

Je li te karakteristike ima Orsat Miljenić, upitan je Bernardić. 

"SDP ga slabo poznaje, on je bio nestranački ministar, kazao je Bernardić.  

Na pitanje ima li on ambicija da se kandidira za predsjednika stranke, šef zagrebačkog SDP-a kaže...

"Ja ću svoj stav reći nakon objave unutarstranačkih izbora. SDP se treba poštovati, al mi ne pada na pamet gvooriti o procesu koji još nije ni započeo."

>>Želim čvrsto ujedinjen SDP i povjerenje birača u ljevicu

Komentara 2

Avatar Frano1
Frano1
14:35 22.09.2016.

Malo će biti 25, bar 125. Ako se uzmemo računicu da jedne cipele mogu trajati od tri do 6mj a ponekad i duže možemo izračnati da će te se vratiti na vlast za jedno 60.- 80.g.

SV
stanka.vitlov
18:04 22.09.2016.

Struja poskupljuje da Milanovićev brat trpa milijune u svoje džepove, pa to svi znaju koji su u svijetu poduzetništva. Milanovići su tvrtki CEMP namjestili unosno poslove, brat vlasnika od tvrtke cemp je imao zajedničku tvrtku s Krešom, pomogao je Kreši i oko kredita, Zoki je vratio uslugu tako da im je omogučio zaradu od 930 milijuna kuna, zamislite samo koliko je Kreši milijuna kapnulo u džep, puno , puno. Zato braća Milanović imaju lovu za najskuplja vina u zg restoranima u kojima se svaki dan hrane i tamo kušaju najskuplju hranu. Milanović je Sanader broj dva, ako ne i nešto još gore. Sve se bude saznalo uskoro. Bit će pun Remetinec SDP-ovaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije