Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ u Vinkovcima

Čuljak: Milanović je razgradio cijelu Hrvatsku!

Vinkovci HDZ (1)
Foto: Goran Ferbezar/Pixsell
1/6
17.05.2013.
u 21:20

- Dobit ćete po 'tamburi' u nedjelju i nećemo vas vidjeti četiri godine - rekao je predsjednik GO HDZ Vinkovaca i kandidat za predsjednika Gradskog vijeća Luka Burilović.

- Kukuriku koalicija nema što raditi u Vinkovcima, a nakon izbora ni u Hrvatskoj. Nesposobni su, ne znaju riješiti krizu već ju samo produbljuju. Pobijedili smo na izborima za Europski parlament, a nakon ovih izbora ćemo zatražiti prijevremene izbore. Pozdravljam naše maturante koji imaju večeras zabavu, ali zahvaljujući Milanoviću neće imati posao već će ga morati potražiti negdje drugdje. Maloprije je tu bio Milanović, ostao nekoliko minuta, okrenuo se i otišao, a sjećam ga se kada je govorio kako će ciglu po ciglu razgraditi utvrdu HDZ-a u Vinkovcima. No, on je razgradio cijelu Hrvatsku - rekao je politički tajnik HDZ-a Tomislav Čuljak, na večerašnjem završnom skupu koalicije HDZ, HSS, HSP dr Ante Starčević i BUZ u Vinkovcima, u pješačkoj zoni gdje je okupilo preko tisuću članova i simpatizera stranke.

Predstavljeni su svi kandidati za Gradsko vijeće Vinkovaca, za gradonačelnika, dogradonačelnike, zastupnike u Županijskoj skupštini, za dožupane i za župana. - Uz naš slogan \'Novo vrijeme - nova snaga\' poručujem s ovog mjesta da će i od 19. svibnja Vinkovci ostati utvrda HDZ-a. Riješimo to u prvom krugu, ne treba nam drugi jer je to trošak. Poručujem \'kukurikavcima\' da u Vinkovcima nemaju što tražiti. Prije pola sata tu je bio Milanović okružen s nekoliko svojih poslušnika, a trebao je još malo ostati i vidjeti koliko nas ima. Takvog nereda i nerada nama ne treba u Vinkovcima. HDSSB hoda po Vinkovcima s tamburašima, ali nitko im ne prilazi jer mi ne želimo da o nama odlučuju u Osijeku ili čak Mostaru već ćemo mi odlučivati o sebi. Dobit ćete po \'tamburi\' u nedjelju i nećemo vas vidjeti četiri godine - rekao je predsjednik GO HDZ Vinkovaca i kandidat za predsjednika Gradskog vijeća, Luka Burilović ovacijama pozdravljen od nazočnih.

\"Neka pogledaju oko sebe\"

Kandidat za peti gradonačelnički mandat, Mladen Karlić, poručuje kako je koalicija okupljena oko HDZ-a najbolja u Vukovarsko-srijemskoj županiji. - Ova koalicija voli ovaj grad i želi da postane najljepši grad u Hrvatskoj. SDP nam prigovara kako nije ništa napravljeno u zadnjih 20 godina, a neka pogledaju oko sebe - bazeni, sportski tereni, obilaznica, pješačka zona, obnovljene kuće, izgrađene ceste, škole, a izgradit ćemo još dvije škole, nastaviti istočnu obilaznicu prema Vukovaru, nadvožnjak prema naselju Borinci - rekao je Karlić, a kandidat koalicije za župana, Božo Galić je pozvao neka svi izađu u nedjelju na izbore i glasaju za najbolje kako bi mogli nastaviti započete projekte.

Uz tamburaše, vinkovačke Dike i županjske Kristale, nastupila je i Opća opasnost.

>>Vinkovačkom HDZ-u u mjesec dana pristupilo 70 novih članova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije