Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginuo vozač

Detalji prometne nesreće u Slavoniji: Vozač (51) izgubio nadzor i sletio s ceste

Šibenik: U prometnoj nesreći sudjelovali automobil i motocikl
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
12.10.2023.
u 11:56

U jučerašnjoj tragičnoj prometnoj nesreći na južnoj kolnici autoceste A3, nedaleko Nove Gradiške, jedna osoba je izgubila život, dok je druga lakše ozlijeđena i zbrinuta u Općoj bolnici u Novoj Gradiški.

Policijski službenici su obavili očevid i utvrdili da je 51-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije vozio osobni automobil s talijanskim registracijskim oznakama na autocesti A3, krećući se od zapada prema istoku. U vozilu se nalazio i 22-godišnji suvozač, također državljanin Sjeverne Makedonije.

Prometna nesreća se dogodila kada je 51-godišnji vozač napustio obilježenu prometnu traku i prešao na travnatu površinu. Taj manevar rezultirao je udarcem vozila u smjerokazni stup, zaštitnu žičanu ogradu, te padom u odvodni kanal.

 

Nažalost, vozač, 51-godišnjak, smrtno je stradao u nesreći. Suvozač, 22-godišnjak, pretrpio je lakše ozljede i zbrinut je u Općoj bolnici u Novoj Gradiški, gdje mu je pružena liječnička pomoć. Djelatnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Okučani pružili su pomoć na mjestu nesreće, sudjelujući u izvlačenju smrtno stradalog vozača. Policija je podnijela izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu u svezi s ovom tragičnom prometnom nesrećom.

VIDEO Trenutak stravičnog sudara: Vozačica skrenula u krivi smjer, na nju naletjelo drugo vozilo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije