tragedija

Djevojčicu (3) usmrtio metak dok su joj na trijemu uređivali kosu

češljanje,frizura
Foto: Thinkstock
02.08.2014.
u 12:36

Ubojica je pobjegao na biciklu

Trogodišnja djevojčica ubijena je, a tri odrasle osobe ozlijeđene su u pucnjavi koja se jučer oko 21.40 sati dogodila u američkom gradu Philadelphia. Upucao ih je, javlja Fox news, muškarac koji je otvorio vatru tijekom žestoke svađe s drugim muškarcem na ulici.

Trogodišnjakinja je u tom je trenutku sjedila na trijemu. Uređivali su joj kosu kada ju je metak pogodio u lijevu stranu prsa. Ubojica je zatim pobjegao na biciklu. Ubrzo je na mjesto događaja došla policija. Djevojčicu su odmah strpali u automobil i odvezli u bolnicu, no ondje su samo mogli proglasiti njenu smrt.

U pucnjavi je ozlijeđen i muškarac koji se s napadačem verbalno sukobio. Njega je metak pogodio u glavu, a ozlijeđene su i dvije žene koje su u tom trenutku prolazile ulicom.

>>Ubio svoje četvero djece i dvoje odraslih

Komentara 9

RA
Rangostar
14:18 02.08.2014.

Nažalost,ova Američka ubistva postaju sve više normalna. Niko se više i ne uzbudjuje zbog toga,nešto kao vremenska prognoza. NY- kiša dok je u L.A sunćano.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:34 02.08.2014.

crnci....

DU
Deleted user
05:48 03.08.2014.

VL, upucati je bosanski jezik! Pišite na hrvatskom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije