USKORO SE MIJENJAJU

Dobre vijesti za vozače: Cijene goriva bit će niže od idućeg tjedna

Šibenik: Od danas nove cijene goriva, i dizel i benzin jeftiniji
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
14.06.2024.
u 15:26

Trenutne cijene goriva na snazi su od 4. lipnja te vrijede dva tjedna

Očekuje se kako će Vlada RH u ponedjeljak objaviti nove cijene goriva, a one će, prema neslužbenim informacijama, biti jeftinije. Kako RTL neslužbeno doznaje, nove cijene bit će eurosuper 1,43 (smanjenje od 0,04 EUR/l), eurodizel 1,36 (smanjenje od 0,02 EUR/l) te plavi dizel 0,82 (smanjenje od 0,02 EUR/l).

Podsjetimo, trenutne cijene goriva na snazi su od 4. lipnja te vrijede dva tjedna. One iznose 1,47 EUR/l za benzinsko gorivo, 1,38 EUR/l za dizelsko gorivo te 0,84 EUR/l za plavi dizel.

 

GALERIJA Kobasice za 6, a pivo za 7 eura: Pogledajte što se sve nudi na štandovima u Berlinu i kakve su cijene
Šibenik: Od danas nove cijene goriva, i dizel i benzin jeftiniji
1/22
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Cera
Cera
18:57 14.06.2024.

A zašto od Srpnja do Rujna ne bi digli na EU cijene pa onda u Rujnu vratili...Nego mi plačamo poslje kad gosti odu njihovo bahačenje i raskoš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije