GARY KOREN ZA VEČERNJI

'Dokle god postoji ideja uništenja Države Izrael, ne postoji šansa za promjenu mračne stvarnosti'

05.10.2024.
u 22:19

Gary Koren, veleposlanik Države Izrael u Hrvatskoj, za Večernji list o eskalaciji sukoba na Bliskom istoku, odnosima Hrvatske i Izraela...

Ključne riječi

Komentara 24

ZV
zvojo
22:38 05.10.2024.

nikakve veze i poslove ne treba imati sa genocidašima koji podmeću bombe u komunikacijske uređaje, ubijaju djecu i vrše genocid nad nevinim narodom Palestine. Nikakav odnos niti posao s prevarantima koji su nas ponizili vezano za kupovinu borbenih zrakoplaova. Sam Bog nam je pomogao da im ne damo novac kupujući od njih zraoplove jer bi im taj novac služio za financiranje zločina koje čine. Pravo na obranu ne znači genocid, izgladnjivanje, uništavanmje civilnih domova, bolnica i vjerskih objekata. Vlada RH treba biti jako oprezna priikom narudžbe velikih količina komunikacijskih uređaja i ostalih uređaja koji mogu poslužiti za špijunažu i terorističke akcije protiv nas.

AB
allain.biger
23:08 05.10.2024.

Treba to sve dobro ocistiti ukljucujuci i Iran i zlu ce biti kraj. Nije vas briga sto cijelu godinu iz Libanona raketiraju Izrael ali sada kad Izrael je krenuo to ocistiti vas to smeta. Pun mi kufer tih muslica primitivaca i treba ih dobro stediti da im nikada vise ne padne napamet napadati Izrael. Nadam se da ce srediti i Iran i njega nuklearna postrojenja.

Avatar McDonald
McDonald
23:44 05.10.2024.

Puna podrska Izraelu! Borite sa protiv zla s kojim ce se na kraju morati boriti i Europa, jer se ta islamsko-ektremisticka banda duboko infiltrirala sirom glupe EU koja joj je to dopustila. Ajmo samo logicki; 1. dolaze masovno na zapadd koji toliko preziru, i to uglavnom dolaze vojno-sposobni muskarci, koji su eto nekim cudom u svojim zemljama ugrozeni, ali zenama i djeci je tamo dobro pa su ih tamo i ostavili... 2. da im je doista dosta vjerskog fanatizma u njihovim zemljama prikonili bi se zapadnim vrijedostima (kojima, jelte, kakti teze), a ne bi i dalje klanjali, kacili Muhamedove propovjedi po FB-u i hodali naokolo bradati i u haljetcima... 3. kad im je vec toliko stalo do vjerske cistoce i kuraanskog nacina zivota, zasto nisu emigrirali u recimo Katar, Emirate, Arabiju, vec u tu zlocestu Europu punu razvrata, svinjetine i alkohola (pa ti reci da nemaju skrivenih namjera)... Suma sumarum - Izraele, brani se svim raspolozivim sredstvima! Imas pravo na to! I mi cemo uskoro morati krenuti tvojim stopama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije