Ipak je odustao

Dodik: Trenutačno nema potrebe za referendumom

Dodik
Dejan Moconja/Pixsell
13.05.2011.
u 14:46

Predsjednik RS-a odluku je objavio nakon sastanka s visokom predstavnicom EU za vanjsku politiku Catherine Asthon

Nije neophodan referendum u RS-u, izjavio je danas predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik nakon sastanka s visokom predstavnicom EU za vanjsku i sigurnosnu politiku Catherine Ashton, prenosi Radio Slobodna Europa (RFE).

Dodik je, nakon sastanka koji je trajao nešto više od sat vremena u Banjoj Luci, rekao da RS i njegove institucije mogu biti sigurne da se EU na najvišoj razini spremna  angažirati i otvoriti strukturalni dijalog o pitanjima rada i funkcioniranja pravosuđa u BiH.

Ponovio je četiri uvjeta na kojima je RS inzistirao te rekao da je ovo početak dijaloga o pravosuđu gdje će se razmatrati nedostaci u radu pravosudnih institucija BiH.

Povjerenica Ashton kazala je kako joj je drago da će prijetnja referendumom biti uklonjena, ističući da je najbolji put naprijed konstruktivan dijalog, navodi RFE.

 

Komentara 29

RE
@rea
18:22 13.05.2011.

Dodik svako malo prusti probni balun, pa ako prodje, prodje. A uglavnom ne prodje, he,he. Osim što mu je naivni populus opet dao nekoliko bodova, dobro će doć\' za iduće izbore.

RI
Riznica
19:25 13.05.2011.

13.05.2011. u 16:34h MagicSerb je napisao/la: ------------------------------------------------------ Mozes ti da se kiselo smijeskas ali u normalnom svijetu se ovo zove KAPITULACIJA :)))....

MA
matokan
16:22 13.05.2011.

Mecka igra kako gazda kaze.Dodik misli da moze raditi sto hoce u svoj p***ji u kojoj je uveo protektorat.On uvijete moze postavljati samo sebi i nitkome drugom jer svu vlast u BiH ima strani predstavnik Valentin Inzko koji zatupa eu i un.Sve drugo je mlacenje prazne slame.Dodiku nestalo love pa pokusava navuci na tanak led.Instrumentalizirao je Covica(HDZ) do te mjere da ga je i sam podrzavao u necemu sto je vec davno osudeno na propast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije