NAPUSTIO STRANKU

Dretar Drele objavio video: Dame i gospodo, ja od danas više nisam član DP-a

Foto: Davor Dretar Drele/Facebook
1/5
03.09.2024.
u 23:21

Koalicija s HDZ-om dokazala je da se već mjesecima ne provodi niti jedan jedini dio programa Domovinskog pokreta, poručio je

Dame i gospodo, ja od danas više nisam član Domovinskog pokreta, poručio je Davor Dretar Drele koji se službeno priključio ''Radićevoj struji'' i iščlanio se iz stranke nakon burnih unutarstranačkih izbora na kojima je kao pobjednik izišao Ivan Penava. Dretar je inače bio saborski zastupnik DP-a u ranijem mandatu, a u ovom se spominjao na poziciji državnog tajnika. 

- Nakon što sam četiri godine bio najaktivniji saborski zastupnik te stranke, nakon što 12.000 glasova na ovim parlamentarnim izborima nisu zavrijedila niti jedno jedino mjesto na izbornom saboru, barem tako misli novoizabrano predsjedništvo, ja u takvoj stranci više ne želim biti - objasnio je u snimci koju je objavio na društvenim mrežama. 

Dame i gospodo, ja od danas više nisam član Domovinskog pokreta. Nakon što sam četiri godine bio najaktivniji saborski...

Objavljuje Davor DretarUtorak, 3. rujna 2024.

- Koalicija s HDZ-om dokazala je da se već mjesecima ne provodi niti jedan jedini dio programa Domovinskog pokreta. U takvoj stranci, stranci koja će služiti HDZ-u da drži parlamentarnu većinu, ja sudjelovati ne želim i ne mogu. Od danas za mene, Domovinski pokret, zbogom! - poručio je. 

Poznato je da su bivši zamjenik Mario Radić i njegovi suradnici napustili izborni sabor DP-a u subotu. Ubrzo se doznalo i da je DP napustio i eurozastupnik Stephen BartulicaŽeljko Pervan je škarama presjekao člansku iskaznicu, a u isto vrijeme se na društvenim mrežema vodi pravi rat među dojučerašnjim stranačkim prijateljima. 

POVEZANI ČLANCI:

 

Komentara 24

GL
Glavica
01:59 04.09.2024.

Drele hvala bogu da si otisao ti nisi za Domovinski Pokret

CR
crocro
05:39 04.09.2024.

Saborske mirovine bi bilo najbolje ukinuti, jer je nezamislivo malo sjediti u klupama a onda doživotno biti nagrađen mirovinom koju djelatnika s 35-40 godina radnoga iskustva, može samo sanjati. Ako je neće ukinuti, onda treba odrediti kolika će biti mirovina saborskog zastupnika. Tako bi mirovina saborskog zastupnika mogla biti po ključu: npr. 100 eura po godinama provedenim u saborskim klupama. Dakle, npr, tko je proveo 4 godine u Saboru, prima mirovinu od 400 eura mjesečno, za 2 godine u Saboru 200 eura, itd. To bi bilo prihvatljivije za oči i uši biračima, nego kako to izgleda danas kada je mirovina saboskog zastupnika oko 2000 eura.

JE
Jegermeister
00:13 04.09.2024.

Dakle obmanuo si 12000 ljudi (koji su navodno podržali tebe) sa svojim djetinjastim ponašanjem. Problem se ne riješava tako da se pobjegne od njega, nego suočavanje sa problemom donosi rješenja. No hajde ti nastavi sa svojim dosadašnjim poslom, jer očiglednoo je da za ozbiljne stvari nisi pravi kandidat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije