KOD BIOGRADA I BIBINJA

FOTO Dva požara izbila na zadarskom području: Vatrogasci s desetak vozila gase buktinju

Foto: Vatrogasci 193
1/2
12.09.2024.
u 19:04

Kako su javili vatrogasci putem društvenih mreža, gori na Baštijunskom brigu kod Biograda i kod poslovne zone kod Bibinja

Dva su požara izbila na zadarskom području tijekom poslijepodneva. Kako su javili vatrogasci putem društvenih mreža, gori na Baštijunskom brigu kod Biograda i kod poslovne zone kod Bibinja. Vatrogasci su na terenu s desetak vozila.

Inače, u veći dio Hrvatske stigla je najavljena drastična promjena vremena koja je sa sobom donijela i brojne neugodnosti za stanovnike. Istru je pogodila obilna kiša, ceste u Umagu su poplavljene, a u Novigradu je jak vjetar raznosio morsku pjenu, koja je prekrila ceste uz more.

Državni hidrometeorološki zavod upozorio je kako od ovog četvrtka Hrvatsku očekuje promjena vremena s obilnom kišom i osjetnim padom temperature. Naime, hladan zrak s Atlantika spušta se s Islanda prema Jadranu, a u zavjetrini Alpa formirat će se genovska ciklona Boris, koja će se u petak premještati Jadranom. Osim toga, 13. rujna očekuje se kruženje vlažnog i hladnog zraka iznad naših prostora koji će se nastaviti nekoliko dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije