Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudo u Splitu

Novi nathodnik niknuo u Splitu, građani nezadovoljni: 'A što s osobama s invaliditetom i roditeljima s kolicima?'

Split: Zbog radova zatvorena Vukovarska ulica
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/10
20.04.2024.
u 16:58

Splićani se pitaju koja će im opcija biti na raspolaganju sada kada nathodnik nije prilagođen svima.

Radovi na postavljanju konstrukcije pješačkog nathodnika na Mejašima u Splitu su uspješno dovršeni prije planiranog roka. Privremen prekid prometa u Vukovarskoj ulici je završena, a promet je ponovno uspostavljen, kako je objavljeno na službenim stranicama Grada Splita u subotu poslijepodne.

Tijekom izvođenja radova, od petka ujutro, dionica od križanja Vukovarske ulice i Ulice 141. brigade i Težačkog puta na zapadnom dijelu, kao i na istočnom dijelu od križanja Vukovarske ulice i Lovrinačke ulice, bila je potpuno zatvorena. To je rezultiralo stvaranjem gužvi na alternativnim pravcima, što je izazvalo nezadovoljstvo među Splićanima.

Sada kada su radovi završeni prije planiranog roka, cesta je ponovno otvorena za sve sudionike prometa. Ipak, postoje i oni koji nisu u potpunosti zadovoljni. Na društvenim mrežama, neki Splićani su izrazili zabrinutost zbog nedostatka pristupa osobama s invaliditetom i roditeljima s kolicima. Pitaju se koja će im opcija biti na raspolaganju sada kada nathodnik nije prilagođen svima.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

NE
NervozniPoštar
18:48 20.04.2024.

Split ionako nije primjeren za život osobama s invaliditetom i roditeljima s kolicima.

Avatar votum
votum
18:20 20.04.2024.

A i vi od paPuljaka puno tražite božemoj! Ne mogu oni misliti na majke, bebe i invalide! Sad ulažu u lov na Sabor i EU parlament pa će gospoja od tamo palamuditi kako je vani sve uređeno i kako jee HDZ pojeo rampu za kolica! 🤥

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije