POTRESNE SCENE U SUNJI

Gledali su kako mladiće izvlače iz automobila i zvali druge: 'Imali su prometnu. Nema ga više‘

Ilustracija
Ivo Cagalj/PIXSELL
29.08.2024.
u 12:41

– Bilo je mučno promatrati te scene dok su se okupljeni međusobno propitkivali jesu li živi – rekla je stanovnica u toj ulici

Neiskusni 18-godišnji vozač poginuo je sinoć u teškoj prometnoj nesreći u Sunji dok je njegov 17-godišnji suputnik u vozilu teško ozlijeđen, izvijestila je sisačko-moslavačka policija u četvrtak. Nesreća se dogodila oko 22 sata kada je zbog neprilagođene brzine pri dolasku do zavoja u Savskoj ulici 18-godišnjak izgubio nadzor nad automobilom, sletio s kolnika i udario u stablo.

Odmah nakon nesreće mnogo ljudi okupilo se oko mjesta nesreće te su vidjeli mučne scene. – Čuo se stravičan udarac i nije dugo prošlo, a oko auta zabijenog u drvo okupili su se ljudi. Mnoštvo mladih, odnosno prijatelja poginulog mladića i maloljetnika. Stigla su vrlo brzo i dvoja vozila hitne, policija, vatrogasci. Bilo je mučno promatrati te scene dok su se okupljeni međusobno propitkivali jesu li živi – rekla je za Jutarnji list stanovnica u toj ulici. Dodala je kako su dečki koji su promatrali očevid telefonirali i druge obavještavali o nesreći.

– Baš mi je bilo teško kada je jedan uplakani rekao nekome na mobitel: "Imali su prometnu. Nema ga više." Nadam se da će se drugi dečko oporaviti – rekla je.

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Komentara 2

BA
BalboaRoki
15:00 29.08.2024.

Pa sigurno se utrkivao sam sa sobom , kako bi drugacije tako jako usao u zavoj da izgubis kontrolu nad vozilom? Sta ga nisu roditelji nikad upozorili da se je gari s autom, da moze poginuti? Potencijalni ubojica. I sadsad bi nam trebalo biti zao mladog zivota?

Avatar Idler
Idler
13:32 29.08.2024.

Najveći problem od sveg je kaj se to redovito ponavlja.....i nastavilo se bu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije