PROVEO NOĆ U POLICIJI

Goran Kotur pušten na slobodu nakon saslušanja: U obrani naveo da je on žrtva, a ne počinitelj

Split: Čelnici splitskog SDP-a i Stranke umirovljenika dijelili su karanfile
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
07.09.2024.
u 19:44

Kotur je nakon noći provedene u policiji, u subotu kasno popodne pušten na slobodu

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu odmah po kratkom saslušanju pustilo je Gorana Kotura na slobodu. Kako doznajemo iz upućenih izvora Kotur je naveo u svojoj obrani da je žrtva a ne počinitelj kaznenog djela, da će u skladu s tim podnijeti prijavu, te da s prijaviteljicom nije u nikakvom kontaktu po vlastitom izboru i da je mjesecima blokirao na mobitelu i svim drugim kanalima komunikacije.

Ranije je objavljeno da je Kotur u petak ujutro prijetio smrću ženskoj osobi, zbog čega ga je policija navečer privela na kriminalističko istraživanje. Incident se dogodio u Lučkoj upravi u kojoj Kotur radi kao rukovoditelj Odjela za razvoj i istraživanje tržišta.

Navodno je predstojnici Ureda ravnatelja Uprave (Vice Mihanović, bivši šef splitskog HDZ-a), zaprijetio smrću. Kotur je nakon noći provedene u policiji, u subotu kasno popodne pušten na slobodu. Pokušali smo ga kontaktirati, no nije se javljao.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Strava u Tovarniku: Preminuo muškarac koji je sinoć zapalio dvije kuće u Tovarniku i napao policajca

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Kruppe
Kruppe
21:28 07.09.2024.

Vratiti ga nazad u pržun! On kaže da nije kriv 🧐 A kad je koji leftard priznao krivnju za išta!?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije