OKRENULI SE I OTIŠLI

U apartmanu na hrvatskom otoku dočekao ih poseban cjenik i bizarno pravilo: 'To se plaća 150 eura'

Dubrovnik planira prestati izdavati nove dozvole za apartmane unutar gradskih zidina
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/5
15.07.2024.
u 21:32

"Sin otišao sa curom na odmor u neki apartman na Pagu, na ulazu ih dočekao, pazi "cjenik uništenih stvari"."

Usred špice sezone, kada se sve živo iznajmljuje i kada se može naići na razne vrste iznajmljivača, pojavila se priča koja je privukla veliku pažnju na društvenoj mreži X. Otac jednog od gostiju koji su boravili u apartmanu na otoku Pagu objavio je "cjenik uništenih stvari", odnosno popis predmeta za koje će gosti morati platiti visoke naknade ako ih slučajno oštete. U prilično opsežnom cjeniku posebno je bizaran zahtjev po kojem će gosti za uključivanje klime bez znanja vlasnika morati platiti 150 eura.

- Sin otišao sa curom na odmor u neki apartman na Pagu, na ulazu ih dočekao, pazi "cjenik uništenih stvari". Namještaj ex-Yu, ali ono što ih je najviše zasmetalo, bilo je prljavo, a domaćini neljubazni. Tako daju oni ocjenu dva, iako su rekli da je čista jedinica, i odu dalje za Split - napisao je na X-u otac jednog od gostiju spornog apartmana. Ubrzo se u komentarima ispod njegove objave povela žestoka rasprava, a mnogi su se pitali zašto bi itko uopće htio ljetovati u takvom apartmanu. - Cjenik je sigurno nastao zbog svih finih turista koji tamo dolaze, stoji u komentarima.

Autor objave naknadno je, potaknut raspravom u komentarima otkrio još detalja ovog slučaja - Odlučili su produžiti boravak na otoku, ali su morali uzeti ono što je bilo slobodno. Sad znaju zašto je bilo slobodno. I u vožnji zove njih gazda apartmana i psuje im sve po spisku kako ih nije sram dati takvu ocjenu. Sad ima u recenziji jedinicu uz napomenu da prijeti ako mu date nisku ocjenu, kao da je Smoje pisao. Volim Hrvatsku - dodao je šokirani otac.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 32

CR
crocro
06:01 16.07.2024.

Zašto 2 dcl Heiniken piva košta 5 eura. Da košta 3 eura, ionako bi svi zaradili, ali 5 eura za 2 dcl piva, tj ravno 4 gutljaja, jako je bezobrazno uopće toliko cijeniti. Pržene lignje i krumpirićima i jednim pivom, dvije porcije 92 eura. Mnogi će reći: ;"Nemoj ići gdje je skupo, nemoj piti gdje je skupo". Ali kada čovjek dođe na more nekoliko dana u godini, onda misli:" Svjestan sam da će biti skuplje nego doma". Ali da je bezobrazno skupo, na to malo tko računa dok ne stigne račun. Problem je što su cijene približno slične a malim odstupanjima pa se može istaknuti da su cijene u globalu bezobrazno visoke, naročito za domaće goste. I da malo spuste, opet bi zaradili a imali bi daleko više potrošnje i više na kraju profitirali i tako zadržali dobar glas za naredne sezone. Ali pohlepi nema kraja, oguli gosta pa makar više i ne dođe, ali oguli ga sada, sada je prilika, drugi godine doćči će netko drugi i njega oguli, nema veze što se više neće vratiti, doći će treći. Pa i njega oguli, makar jednom, neka pamti.

AN
AnimaTor
22:47 15.07.2024.

Jadran , Istra i Dalmacija su postali "riskantne" destinacije. Pohlepi i prevarama turista , posjetitelja nema kraja. Samo jedan primjer s vinom. Nigdje vise nema "Otvorenog vina" , sve se toći na 1 dcl ili 1,5 dcl i naplacuje sese po 1 dcl 4 ,0 eur ili 4,30 eur ili itd. Ispada kao da svi na Jadranu toće vino iz buteljki. Prevara gostiju samo takva. Ali već im se obija o glavu.Manje posjeta restoranima , manja zarada. Katastrofa u što se Jadran pretvara.

VL
VladaSavage69
06:03 16.07.2024.

Zato imas hotele doruck rucak vecera bazeni klima i naravno more zato se i dođe ........jeftinije nego apartman nema kuhanja ...samo cugu kupujes

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije