TRAGEDIJA

Horor u Beogradu: Mučili čovjeka, zavezali ga i tukli, on se oslobodio pa pao s 27. kata i poginuo

Beograd: Ispred veleposlanstva Izraela policajac pogođen samostrelom u vrat pucao u napadača i ubio ga
Foto: Borislav Zdrinja/ATA Images/PIXSELL
1/2
29.07.2024.
u 14:43

Osumnjičeni su nakon toga, jedan po jedan napustili ovaj stan, pokupivši za sobom smeće, opuške od cigareta i plastične vezice koje su koristili prilikom protupravnog lišenja slobode oštećenog

Više javno tužiteljstvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv četvorice osumnjičenih za protupravno lišenje slobode B. B. od 25. do 26. srpnja 2024. godine, koje su izvršili na svirep način, uslijed čega je B. B. istog dana preminuo, javljaju srpski mediji. Sumnja se da su četvorica otmičara Beograđanina prvo zlostavljala u jednoj vikendici na Fruškoj gori, a potom i u jednom stanu na Konjarniku u Beogradu, gdje su ga zavezali za radijator i tukli nogama i rukama po glavi i tijelu. U jednom trenutku muškarac se uspio osloboditi, a zatim je pokušao pobjeći iz stana na 27. katu preko terase te je tijekom bijega pao na beton ispred zgrade i preminuo na licu mjesta.

"Postoji osnovana sumnja da su osumnjičeni zajednički držali zatvorenog i ograničavali slobodu kretanja oštećenom B. B. od 25. do 26. srpnja 2024. godine, kojeg su tukli i zlostavljali, najprije u jednoj vikendici na Fruškoj gori, a potom i u jednom stanu na Konjarniku, gdje su ga držali vezanog za radijator i tukli rukama i nogama u predjelu glave i tijela, a sve zbog dugova koje B. B. ima prema njima.

U jednom trenutku B. B. se uspio osloboditi, a zatim je pokušao pobjeći iz stana te je tom prilikom s terase stana, koji se nalazi na 27. katu zgrade, pao na betonsku površinu i preminuo na licu mjesta.

Osumnjičeni su nakon toga, jedan po jedan napustili ovaj stan, pokupivši za sobom smeće, opuške od cigareta i plastične vezice koje su koristili prilikom protupravnog lišenja slobode oštećenog.

U odnosu na smrt B. B, kako se sumnja, osumnjičeni su postupali iz nehata, odnosno bili su svjesni da uslijed njihovih radnji može nastupiti smrt oštećenog, ali su olako držali da do toga neće doći", objavila je policija.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar bokolo
bokolo
23:08 29.07.2024.

Pao???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije