šok u zagrebu

Tragedija u bolnici Sveti Duh: Dijete umrlo tjedan dana nakon operacije krajnika

Zagreb: Hodnici u KB Sveti Duh
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/3
26.07.2024.
u 10:10

Iz bolnice poručuju kako intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti ovog slučaja kako bi se saznali svi relevantni detalji.

Dijete nepoznate dobi preminulo je tjedan dana nakon operacije krajnika koja je obavljena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh, javlja 24sata.

Vijest o tragičnom događaju potvrdio je ravnatelj bolnice, dr. Igor Alfirević, koji je istaknuo da je istraga u tijeku te da će uskoro biti dostupno više informacija.

Iz bolnice poručuju kako intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti ovog slučaja kako bi se saznali svi relevantni detalji.

VEZANI ČLANCI: 

 

Ključne riječi

Komentara 16

VE
veljača
10:50 26.07.2024.

Iskrena sućut roditeljima.

Avatar southman
southman
10:38 26.07.2024.

Zašto brišete normalne komentare ???

TR
Trnjan
10:53 26.07.2024.

Opet Sv. Duh!!! Tomaševiču kaj se događa tamo???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije