KARIJERE

Igor Zgrabljić novi je direktor Odjela za korporativne poslove i održivost Coca-Cole HBC Adria

Coca-Cola HBC Adria
04.09.2024.
u 12:07

Igor Zgrabljić pruzeo je poziciju direktora Odjela za korporativne poslove i održivost Coca-Cole HBC Adria, kao novo pojačanje Adria Senior Leadership tima.

Čast mi je preuzeti ulogu direktora Odjela za korporativne poslove i održivost u Coca-Coli HBC Adria, kompaniji koja je dio Coca-Cola HBC - svjetskog lidera u održivom poslovanju prema Dow Jones indeksu održivosti (DJSI), te jednog od najvećih svjetskih punioničara i partnera tvrtke The Coca-Cola Company, koja djeluje u 29 zemalja i opskrbljuje tržište od oko 740 milijuna stanovnika. Predano ću raditi na daljnjem unapređenju naših strateških ciljeva, komunikacije i programa održivosti na tržištima Adria regije – u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Uvjeren sam da ćemo, kroz kontinuiranu posvećenost razvoju lokalnih zajednica, brigu o dobrobiti naših zaposlenika i jačanje suradnje s našim partnerima, nastaviti postizati značajne uspjehe na sva tri tržišta.“ naglasio je Zgrabljić.

Zgrabljić u kompaniju donosi bogato iskustvo u javnoj politici, korporativnim poslovima i regulatornom zagovaranju. Prije dolaska u Coca-Colu HBC Adria, radio je kao rukovoditelj za vladine poslove i javne politike u Googleu za Srednju i Istočnu Europu, gdje je proteklih pet godina bio odgovoran za provedbu strategije javne politike i angažmana tvrtke u Jugoistočnoj Europi.

Zgrabljić je menadžer s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom na upravljačkim pozicijama u različitim gospodarskim sektorima. Svoju karijeru započeo je u području odnosa s javnošću i savjetovanja u menadžmentu, nakon čega se potpuno posvetio projektima iz područja javnih poslova i savjetovanja za strane ulagače i multinacionalne tvrtke. Magistrirao je javnu upravu na Sveučilištu Harvard u SAD-u, te poslovnu ekonomiju (marketing) na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije