NESRETAN SLUČAJ

Tragedija na Plitvicama: Izraelka se udaljila od grupe, pala niz strminu u jezero i poginula

Plitvi?ka jezera slave ro?endan pa ?aste sa znatno jeftinijim ulaznicama
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/2
30.08.2023.
u 10:27

Policija javlja kako je žena išla prema neograđenom prostoru gdje je izgubila stabilnost i pala niz strminu u jezero, a od dobivenih ozljeda na mjestu je preminula

Izraelka (73) jučer je poginula u Nacionalnom parku Plitvička jezera, izvijestila je ove srijede ličko-senjska policija. Kako se doznaje, nesreća se dogodila oko 13 sati kada se 73-godišnjakinja udaljila od grupe.

Policija javlja kako je žena išla prema neograđenom prostoru gdje je izgubila stabilnost i pala niz strminu u jezero, a od dobivenih ozljeda na mjestu je preminula. 

– Policijski službenici Postaje granične policije Korenica obavili su očevid na mjestu događaja te će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće – javlja policija. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Mađari usred oluje otišli na more na luftiću, pa ih morali spašavati

Komentara 11

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
11:15 30.08.2023.

Jako će se obogatiti, na osnovu čega? Znači li to da oni koji odu plivati u more i utope se mogu tužiti hotel u kojemu su smješteni ili grad ili državu ili vodu? Jeste li uopće bili na Plitvičkim jezerima?

IO
iolio
10:38 30.08.2023.

Onaj tko je bio na Plitvicama zna se da su sve staze tamo neograđene tako da i nema tamo ograđenih staza možda 1 posto njih zašto to ne promjene tamo ne znam.

RE
Resetarac
11:45 30.08.2023.

Nacionalni park nije dječji vrtić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije