AL-FATEH ALI HASSANEIN

Islamist koji je širio radikalizam u Bosni: Bio je ključni posrednik u transferu oružja za mudžahedine u BiH

27.08.2024.
u 21:08

Bio je ključni posrednik u transferu oružja za mudžahedine u BiH

Komentara 8

LI
lipa75
20:25 28.08.2024.

Činjenica je da je opskrba Muslimana, uključujući naoružanje, za vrijeme muslimansko-hrvatskog sukoba išla iz Hrvatske. Također je činjenica da je stotine cisterni nafte dnevno išlo iz Hrvatske za bosanske Srbe. Činjenica je da je INA prodavala naftu Srbima u Kninu, čak su pred Oluju platili jednu isporuku koja nije mogla biti isporučena. A sve to u režiji velikih Hrvata, koji su nam u to vrijeme prezentirali domoljublje, a samo im je bilo do punjenja džepova. Sada njihovi potomci užvaju u tom novcu zarađenom veleizdajom i kriminalom.

K
K
09:42 28.08.2024.

da je svo oružje stizalo Bosancima ...oni bi krenuli od Neuma južnije tražiti "svoje more" .)

Avatar IvanR
IvanR
22:47 27.08.2024.

Sa kim li je bio u talu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije