'nisam niti član'

Ivan Penava o Domovinskom pokretu: 'Ne želim se petljati u njihov posao'

Miroslav Škoro i Ivan Penava u Vukovaru najavili kako zajedno izlaze na parlamentarne izbore
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
17.08.2021.
u 13:37

Osobno sam dobar i s Miroslavom Škorom i s Mariom Radićem. Imali smo dobru suradnju, ostali smo dobri i želim to i zadržati, rekao je Penava

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i dalje je jedan od kandidata koji se često spominje kao mogući novi predsjednik Domovinskog pokreta u kojem je posljednjih tjedana više nego uzavrelo. Međutim, Penava i dalje o toj temi ne želi mnogo govoriti navodeći kako je na ljudima u Domovinskom pokretu da riješe situaciju unutar stranke poslije čega će se vidjeti što i kako dalje.

– Ja i nisam član Domovinskog pokreta niti sam na bilo koji način bio uzrok svemu tome što se događa. Samim tim je nezahvalno govoriti o toj temi. Osobno sam dobar i s Miroslavom Škorom i s Mariom Radićem. Imali smo dobru suradnju, ostali smo dobri pa želim to i zadržati – rekao je Penava dodajući da se njegov put zna.

Podsjetio je i na to kako je predvodio listu Domovinskog pokreta u 5. izbornoj jedinici i da je osnivač stranke kojoj je na čelu te da je sve to vrijeme razgovarao s svim viđenijim članovima DP-a.

– Nezahvalno je ulaziti u prostor stranke čiji nisam član. Sve dok DP ne riješi sam sa sobom sve probleme, ne želim se petljati u njihov posao. Osobno imam volju za taj smjer, ali samo kada i ako budu čiste stvari – rekao je Penava. 

VIDEO Tomašević izvijestio da će se glomazni otpad privremeno skladištiti u Sesvetskom Kraljevcu

Ključne riječi

Komentara 7

LA
laganela
14:14 17.08.2021.

Nije Penava lud da se u ovo umoči..

Avatar prahrvat
prahrvat
13:59 17.08.2021.

Miče se i Penava. Bolje je odat po suvu nego po kaljuži.

Avatar 2222
2222
14:25 17.08.2021.

Nije I. Penava nista rekao o kaljuzama i drugim nespretnim dogadjajima u stranci.Rekao je da nije clan D.P. i da se ne zeli petljati u njihove postojece trzavice ,sami to rijesite i onda cemo o tome imati razgovor.Penava je sretno ostao i dalje gradonacelnikom a mislim da HDZ-e isto zeli I.Penavu natrag. U pravu su svi ali najprije ciste raune na stol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije