AKISHINO I KIKO

Japanskog princa i princezu oduševile dubrovačke zidine

dubrovnik,japanski princ akishino,princeza kiko (1)
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/13
23.06.2013.
u 14:18

U pratnji gradonačelnika Andra Vlahušića posjetili su Knezov dvor, gdje je na svečanom prijemu nastupio Folklorni ansambl Linđo

Japanski princ Akishino i princeza Kiko, koji su ovaj tjedan došli u posjet Hrvatskoj, danas su obišli Dubrovnik. U pratnji gradonačelnika Andra Vlahušića posjetili su Knežev dvor, gdje je na svečanom prijemu nastupio Folklorni ansambl Linđo, nakon čega su princ i princeza obišli Dvor, klaustar Male braće i dubrovačke zidine, koje su ih oduševile.

Princa i princezu u četvrtak je u Zagrebu primio državni vrh - premijer Zoran Milanović, predsjednik Ivo Josipović i predsjednik Sabora Josip Leko. Akishino i Kiko nakon toga su krenuli u obilazak ljepota Hrvatske. U petak su bili na Plitvicama, a jučer su posjetili Krapinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije