utvrđuju okolnosti

Jednogodišnjak ispao majci iz kolica i teško se ozlijedio

kolica
Arhiv VL
05.04.2010.
u 13:32

Dijete je prevezeno u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je zadobilo teške tjelesne ozljede, pa je zadržano na liječenju na Odjelu pedijatrije

NEDELIŠĆE - Jednogodišnji dječak teško je ozlijeđen nakon pada iz dječjih kolica. U romskom naselju Parag 1. travnja između 16 i 17 sati 19-godišnjakinja je vozila sina u dječjim kolicima. Kako je ispričala policiji, u jednom trenutku dijete se podiglo u kolicima i palo, udarivši glavom po asfaltu.

Dijete je prevezeno u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je zadobilo teške tjelesne ozljede, pa je zadržano na liječenju na Odjelu pedijatrije, izvijestila je PU međimurska.

- Utvrđuju se okolnosti događaja - kazao je glasnogovornik PU međimurske Krunoslav Gosarić.

Komentara 2

AB
abbocath
14:37 07.04.2010.

Moze te biti sramota sta si napisao, derdo. Kakav si ti covijek? Fuj!

OB
-obrisani-
20:24 05.04.2010.

cigani su slavili što su dobili eure i u žaru plesa možda prevrnuli kolica sa djetetom ,no nije to nikakva tragedija za njih ima njiha podosta ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije