Predrag Matić

'Jesu li ankete točne, to će pokazati vrijeme'

Predrag Matić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
11.03.2015.
u 13:07

Ministar Matić odbio je komentirati današnji posjet srbijanskog šefa diplomacije Ivice Dačića Hrvatskoj i s tim povezano otvoreno pitanje nestalih hrvatskih branitelja

U Dubrovniku je danas u organizaciji Ministarstva branitelja održan jednodnevni Sajam zadruga hrvatskih branitelja na temu širenja turističke ponude Republike Hrvatske kroz uključivanje braniteljskih zadruga i plasmana njihovih proizvoda i usluga te mogućnosti korištenja potpora za projekte zadruga hrvatskih branitelja iz područja zaštite okoliša. Svoje proizvode i usluge predstavilo je preko pedeset zadruga hrvatskih branitelja iz različitih dijelova Hrvatske, a štandove zadrugara obišli su ministar branitelja Predrag Matić, zamjenik ministra turizma Daglas Koraca, pomoćnica ministra branitelja Nevenka Benić i pomoćnik ministra branitelja Bojan Glavašević.

 - Najbolja priča o hrvatskim braniteljima, nakon Domovinskog rata, je upravo ova priča o braniteljima zadrugarima. Prije dvije godine bili smo u Rijeci, prošle godine u Zadru, a danas smo ovdje u Dubrovniku i naš cilj je da branitelje zadrugare povežemo s turističkim zajednicama i s hotelijerskim kućama, rekao je ministar branitelja Predrag Matić.

Ministar branitelja Predrag Matić jutros je nakon obilaska štandova braniteljskih zadruga na dubrovačkim Pilama odgovarao na novinarska pitanja, javlja dubrovacki.hr

Ministar Matić odbio je komentirati današnji posjet srbijanskog šefa diplomacije Ivice Dačića Hrvatskoj i s tim povezano otvoreno pitanje nestalih hrvatskih branitelja:

- Kad mi postavljate politička pitanja u ovako dobroj prilici za hrvatske branitelje, onda takva pitanja zasjene ovakve događaje, što ne želim. Već od sutra sam na raspolaganju, ali danas vas molim da pošaljete odavde dobre vijesti za populaciju hrvatskih branitelja i stradalnika. Želimo ih resocijalizirati. Ako četvrt stoljeća nakon Domovinskog rata to ne uspijemo, onda smo promašili – poručio je ministar Matić koji se suzdržao od komentara i RTL-ove ankete prema kojoj se većina građana protivi braniteljskom prosvjedu u Savskoj.

- Ni to danas nije tema. Jesu li ankete točne, to će pokazati vrijeme – zaključio je Fred Matić.

>> Dan hrvatskih branitelja Vukovara obilježio nedolazak ministara

Komentara 17

GU
General_U
13:16 11.03.2015.

pozdrav ministru foteljašu bez branitelja.

Avatar mirica19
mirica19
13:22 11.03.2015.

Ministar branitelja kojeg niti jedan branitelj ne može vidjeti ni nacrtanog, kako lijepo :))

KA
KaNiDora
13:42 11.03.2015.

Još malo pa adio .. hrvatski branitelji nisu zaslužili ovakvu spodobu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije