Ranko Ostojić

'Kad je smijenjena ekipa na koju je Šeks po vlastitom priznanju utjecao?'

Ranko Ostojić i Gordan Maras
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
04.02.2016.
u 10:45

"Je li USKOK ekspresno reagirao na javno obznanjenu trgovinu utjecajem? Ili treba pričekati indicije od 'ćuprijanera'?"

Bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić na Facebooku se osvrnuo na sporno pomilovanje predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, odnosno na izjavu Tomislava Karamarka da je predsjednica razrješenjem posebnog savjetnika Vladimira Šeksa pokazala principijelnost. 

"Prvo jedno principijelno pitanje... zašto tek sada saznajemo da je prije izbora i netom nakon izbora grupa dilera, sponzora, kreditora pomilovana? Drugo – kad je smijenjena ekipa na koju je Šeks po vlastitom priznanju utjecao i radi čega je i smijenjen? Oni su realizirali traženje da pomiluju prijateljskog dilera. Je li USKOK ekspresno reagirao na javno obznanjenu trgovinu utjecajem? Ili treba pričekati indicije od 'ćuprijanera'?

Da zaključim... ne pričajte o principijelnosti, jer jedino što je ovdje istina jest da je još jedna prljava rabota razotkrivena. A iz Mosta će po sadašnjem tempu već 25. lipnja 2018. uputiti izuzetno oštar prosvjed što je komisija ostala principijelna i pomilovanje daje tek kad Vijeće za usuglašavanje konsenzusom ne odobri oprost dilerima, kilerima, sponzorima i bankarima. Nek nam živi neovisno pravosuđe i brvna za obilazak!"

>> Predsjednica razriješila posebnog savjetnika Vladimira Šeksa

 

Komentara 15

KA
KaNiDora
11:45 04.02.2016.

Pijem dušo... od kafane do kafane

SO
SoloHan
11:47 04.02.2016.

E ovaj me zanima isto ko i Danijela Dvornik

ĆA
ćaćaća
11:34 04.02.2016.

ranko ostoja u službi otadžbine..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije