pred izbore

Koalicija šest stranaka za Vukovarsko - srijemsku županiju

vukovar izborna koalicija
Branimir Bradarić/VLM
17.12.2012.
u 15:37

Sporazum su potpisali čelnici HDZ-a (Božo Galić), HSP dr. Ante Starčević (Marijan Pavliček), HSS-a (Zdravko Kelić), BUZ (Mihajlo Tomašković), DC (Milan Draženović) i PSS (Mijo Perkunić)

Za bolju Hrvatsku, naziv je koalicije šest političkih stranaka koje su u ponedjeljak u Vukovaru potpisale Sporazum o suradnji na razini Vukovarsko – srijemske županije. 

Sporazum su potpisali čelnici HDZ-a (Božo Galić), HSP dr. Ante Starčević (Marijan Pavliček), HSS-a (Zdravko Kelić), BUZ (Mihajlo Tomašković), DC (Milan Draženović) i PSS (Mijo Perkunić). Govoreći i koaliciji Galić je rekao da se radi o strankama koje su i prije surađivale te da je iza njih četiri godine uspješnog rada. Rekao je i da se potpisana koalicija odnosi samo za izbore za županijsku Skupštinu ali i da se ona preporuča i opčinskim i gradskim podružnicima da na isti način postupe u svojim lokalnim jedinicama. Govoreći o koaliciji Pavliček je rekao da je ova koalicija formirana na način da će birači imati prilike glasovati ZA a ne protiv neke od od opcija kao do sada.

I ostali članovi koalicije uvjereni su u pobjedu na predstojećim lokalnim izborima u županiji navodeći da je ona uvod u bolje sutra. Iako se nije govorilo o imenima prema današnjim izjavama vidljivo je da će sadašnji župan Galić, kojemu je ovo drugi mandat na čelu županije, ući u utrku i za trećim uzastopnim mandatom. O imenima dožupana danas nije bilo riječi.

>>Sabo: Dirnuli su mi 
u tri svetinje, sad prijete i mojoj kćeri!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije