Piratska postaja

Kurir: Thompson je vlasnik Narodnog radija u Srbiji!

'05.08.2011., Cavoglave - Proslava 16.obljetnice vojno redarstvene akcije Oluja u Cavoglavima. .Marko Perkovic Thompson odrzao koncert Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
09.08.2012.
u 10:39

Hrvat poznat po svom proustaštvu i pozivanju na ubojstva Srba vlasnik je radijske postaje na teritoriju Srbije, piše Kurir

Marko Perković Thompson ima svoju radiopostaju u Srbiji, jedna je od glavnih vijesti srpskog Kurira.

– Hrvat poznat po svom proustaštvu i pozivanju na ubojstvo Srba vlasnik je radiopostaje na teritoriju Srbije – piše Kurir. Objašnjavaju da se već tri godine na području Beograda, a i šire na frekvenciji 87,5 emitira Narodni radio te da istoimena radiopostaja postoji i u Hrvatskoj.

– Prema neslužbenim saznanjima, većinski vlasnik Narodnog radija u Hrvatskoj je Marko Perković Thompson, pjevač i bivši pripadnik ZNG-a, inače poznat po promoviranju ustaštva – pišu.

Navode da istoimeni radio u Beogradu radi nelegalno, odnosno da je riječ o piratskoj postaji. U programu se pušta uglavnom hrvatski pop-rock i "vrlo malo srpske i bosanske glazbe". Džinglovi i reklame su na hrvatskom jeziku, kao i na Narodnom radiju u Hrvatskoj, piše Kurir.

U srpskoj Republičkoj agenciji za elektronske komunikacije (RATEL) kazali su im da Narodni radio u Srbiji nema dozvolu za rad te da je postupak protiv njih u tijeku.

Komentara 99

AD
AdriaticSea
12:25 09.08.2012.

izreka- Kada su Turčinu ruke krvave do laktova u poturice moraju biti do ramena...

ZG
zorbas.grk
14:10 09.08.2012.

a jesu nam komšije postali duhovoti :-)

2M
2much4me
11:06 09.08.2012.

Ma to je neki drugi Marko hahahahahaha kraljević Marko... podmetnuo ga Štulić hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije