Politički obračun

Lalić: Sukobile su se dvije najkrvoločnije zvijeri u džungli

dražen lalić
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
30.05.2014.
u 07:48

Te dvije zvijeri su se sad sukobile – to je sukob interesa i moći, kaže Lalić

Zanimljivo mišljenje o obračunu Linić – Milanović dao je za HRT profesor Fakulteta političkih znanosti Dražen Lalić.

– Radi se o različitim ljudima koje nešto povezuje, a to je ono što je Slavko Linić rekao prije nekoliko godina – da je on najkrvoločnija zvijer u džungli. Mislio je na političku džunglu. Milanović vjerojatno zna da je on najkrvoločnija zvijer u džungli. Te dvije zvijeri sad su se sukobile – to je sukob interesa i moći, možda sukob interesa koji gubi moć ili moći koja ima interese – kazao je Lalić.

>> Premijer je narcisoidni i inatljivi politikant

>> Komunikolozi o Linićevu obraćanju: U nastupu bio kao buldožer

Komentara 20

DU
Deleted user
07:53 30.05.2014.

Koje li usporedbe? Najviše krvoločne... To bi, via facti, značilo da se radi o 2 najviše uspješna predatora u džungli, koji se mogu pohvaliti svakodnevnim "crveno meso" obrocima, zar ne? U biti je jedan koleričan računovođa, koji voli sve ispred sebe micati s puta provodeći svoje ideje, koje su često drastične i ne haje što će njima biti ugrožene egzistencije drugih. Drugi je pak nesposoban, notorni komitetlija - predestiniran od malih nogu da bdije u centru za idejno teorijski rad KP-a, pardon da oko podneva svrne tamo - u ležernom tonu i nalukne se nad ideološka (s)kretanja. Ali je ta država propala pa on sada pokuašva u tom stilu sedlati Hrvatsku. Kakve krvoločne zvijeri, kakvi grabežljivci - obojica frustrirana neuspjehom vladanja, eno potonuli svi gospodarski parametri države (sve u crvenom jer vladaju crveni!). Čista agresija iz frustracije, ta dvojica nisu kadra sama uloviti kukuruzne pahuljice za doručak nego svikla na to da oko njih konobar optrčavaju.

NA
nationalgeografic
09:03 30.05.2014.

Linić; krao bih kada bih znao da me neće nikada otkriti.. Ministar financija???

PK
PODLOŽAN KORUPCIJI
08:26 30.05.2014.

Nećeš razbojniče!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije