dan zdravlja

Mališani prvu pomoć vježbali na plišanim medvjedićima

dan zdravlja (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/4
08.04.2013.
u 15:07

Građani su na nekoliko lokacija besplatno provjeravali šećer, krvni tlak, te indeks omjera mase

BJELOVAR – Studenti Stručnog studija sestrinstva Visoke tehničke škole u Bjelovaru u suradnji sa Županijskim Zavodom za javno zdravstvo povodom svjetskog Dana zdravlja upriličili su akciju \"Želim znati kako zdravo živjeti\", a tijekom koje su mališane kroz igru poučavali zdravim navikama poput higijene, prehrane i tjelesne aktivnosti. S ciljem da na zabavan i zanimljiv način razviju pozitivan stav prema zdravstvenim djelatnicima za djecu su organizirane interaktivne radionice \"Higijena je pola zdravlja\" i \"Škola za medvjediće\", ali i one koje ukazuju na važnost zdrave prehrane i fizičke aktivnosti.Najmlađma je pak najzanimljivije bilo svojevrsno vježbanje prve pomoći na plišanim medvjedićima.

Nadalje, djelatnici Opće bolnice i Županijskog Zavoda za javno zdravstvo na nekoliko su lokacija Bjelovarčanima omogućili besplatno mjerenje šećera u krvi, krvnog tlaka, te indeksa omjera mase.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije