Nisu se usuglasili

Milanović Ostojiću: Vi ste ministar, možete glasati i protiv neke odluke

Ranko Ostojić (1)
Anto Magzan/Pixsell
21.11.2012.
u 11:52

Prijepor je nastao i kod Zakona o probaciji, no u ovom se slučaju Ostojić "javio" prije glasovanja

Na današnjoj sjednici Vlade dogodio se i zanimljiv dijalog između premijera Milanovića i ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića. Naime, nakon što je na glasanje poslije izlaganja ministra pravosuđa Orsata Miljenića stavljen Zakon o kaznenom postupku, Ostojić je glasao za, ali se nakon toga javio za primjedbu.

– Ja se ne slažem s nekim dijelovima ovog zakona jer oni policiji stvaraju dodatne probleme prilikom nekih istražnih radnji. Te bi radnje mogla preuzeti pravosudna policija – kazao je Ostojić.

– Nisam znao da postoji prijepor oko toga, mislio sam da ste se uskladili. Vi niste ministar policije, vi ste ministar unutarnjih poslova i član ove vlade i možete glasati protiv – kazao je premijer Milanović i dodao da je procedura Vlade takva i kako je sada usvojen Zakon o kaznenom postupku.

Prijepor je nastao i kod Zakona o probaciji, no u ovom se slučaju Ostojić "javio" prije glasovanja.

– Ja za ovo nisam znao i to se, evo, događa, mislio sam da ste se uskladili oko toga, to se može reći, možete me konzultirati. Sad ćemo povući ovaj prijedlog zakona, to nam se dosad nije događalo. Imamo tjedan dana pa ćemo u međuvremenu o tome razgovarati – zaključio je Milanović.

>>Fred Matić: Objava registra bit će na ponos časnim braniteljima

Komentara 5

DZ
dzukaficuka
12:38 21.11.2012.

Nema pojma samo zna lapati.Ali hvala Sanaderu sad nece vise ni jedan Ministar bez veze dizati ruku jer ga poslje sra** ceka DORH

OB
-obrisani-
12:54 21.11.2012.

Kakiti ili piskiti druze premijer smijem li vanka !!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OB
-obrisani-
13:10 21.11.2012.

Pendrek efendija smatra da je prije izglasavanja zakona trebalo konzultirati MI 5 i MI 6. Stvarno nije u redu da se jedan tako ozbiljan zakon donosi bez konzultacija s partnerima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije