Razmjena mišljenja

Milanović sutra odlazi u Bruxelles na izvanredni sastanak o Ukrajini

Zoran Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
05.03.2014.
u 14:02

Premijer Zoran Milanović sutra će nazočiti izvanrednom sastanku u Bruxellesu o Ukrajini

Vlada Republike Hrvatske izvijestila je da premijer Zoran Milanović ide u Bruxelles na izvanredni sastanak predsjednika država i vlada Europske unije o Ukrajini.

U programu je predviđena razmjena mišljenja predsjednika država i vlada s predsjednikom ukrajinske vlade Arsenijem Jacenjukom.

U Ukrajini se stanje i dalje ne smiruje. Rusi okružuju baze na Krimu, a blokirali su i dva broda u luci u Sevastopolju. Ukrajinska policija priopćila je da se nakon dojave o postavljenim bombama evakuira zgrada regionalne vlade u Donjecku koju su okupirali proruski prosvjednici. Od subote se na njoj vijorila ruska zastava koja je sada skinuta te je postavljena ukrajinska.

>> Rusi okružuju baze na Krimu, blokirali i dva broda u luci u Sevastopolju

Komentara 11

JM
jezero-matica
14:23 05.03.2014.

Molim te ostani kuci da nas vise ne sramotis po svijetu!

HR
HR4ever
14:31 05.03.2014.

Ako vec mora biti prisutan.....neka bar suti.....

MA
matildica
15:30 05.03.2014.

zna se zašto su ga poslali hrvati če opet ginuti za nečije tuđe interese diljem svijeta pitam se dali smo što naučili ako je povijest učiteljica životavijest učiteljica života

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije