Rijeka

Milinović: Prvi sam se usprotivio kada je Šeks rekao Jadranka Kosor

Darko Milinović (1)
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/4
11.05.2012.
u 23:00

Veliki je broj onih koji žele promjene u vodstvu stranke - kazao je MIlinović ističući kako on nikada nije izdao Franju Tuđmana i HDZ.

Došao sam predstaviti svoj program pobjednika, istine, hrabrosti i kontinuiteta, kazao je večeras u Rijeci Darko Milinović, kandidat za predsjednika HDZ-a. Primorsko-goranska županija uvijek se, istakao je, dobro uklapala u njegov program i mora napokon zauzeti mjesto u vrhu HDZ-a koje joj i pripada. Govoreći o demokratizaciji stranke Milinović je kazao kako se tu ne radi o pet kandidata, već o različitim mišljenjima.

- Kao Obama i Hillary Clinton, nakon ljutog suparništva postali su najbolji suradnici - kazao je. Na upit novinara o nepotizmu u HDZ-u, Milinović je priznao kako je toga bilo, pa i sada neki dijele fotelje, no tek kada izniknu najbolji, istakao je, onda će HDZ biti najveći.

- Nema mjesta onima koji bi na bilo koji način radili na podjeli stranke, čuvajmo ono što nam je najsvetije, što je govorio i prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman, čuvajmo zajedništvo kao kap vode na dlanu, jer smo tako došli i do stvaranja hrvatske države - kazao je Milinović uvjeren kako će nakon 20. svibnja doći do konsolidacije stranke, a onda će, poručio je iz Rijeke, SDP-u klecati koljena.

- U 9. izbornoj jedinici pokazali smo kako se zajedništvom može pobijediti Zorana Milanovića. Bio sam neshvaćen kada sam prije dvije godine govorio o zajedništvu i demokršćanstvu, ali je došlo vrijeme da o tome možemo razgovaramo. Da smo imali viziju, snage i hrabrosti pa da smo radili na demkršćanskoj strani, da su se stranke udružile, danas bi politička scena bila drugačija, tu moramo učiti od ljevice. U onom dijelu Hrvatske gdje sam ja predvodio pobijedio sam Mesića, Josipovića i Milanovića, zato dragi prijatelji, pomognite mi u tom zajedništvu, osjeća se taj pobjednički mentalitet HDZ-a. Već se sada osjećam kao moralni pobjednik i ne bojim se istine, prvi sam se usprotivio kada je Šeks rekao - Jadranka Kosor i nitko drugi. Veliki je broj onih koji žele promjene u vodstvu stranke - kazao je MIlinović ističući kako on nikada nije izdao Franju Tuđmana i HDZ.

- Moje ministarstvo nije potpisalo nikakav ugovor s Fimi medijom i upravo sam danas dobio potvrdu da je dokument koji sam dao na grafološko testiranje prepravljen. Ja ih se ne bojim jer imam vas - poručio je Milinović.

Ključne riječi

Komentara 26

OB
-obrisani-
23:14 11.05.2012.

milinovicu odustani za dobrobit hdz-a

OB
-obrisani-
07:37 12.05.2012.

što to znači...\".povratak tuđmanizmu\"...???? . jel to povratak...pljački...otimačini...zločinima...razbojništvima ?????

Avatar madcap
madcap
12:59 12.05.2012.

Milinoviću, a na čemu si ti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije