Kolinda Grabar Kitarović:

'Ministar Ostojić je priznao da ova tehnička vlada nije u stanju voditi zemlju i da meni prepuštaju izvršne ovlasti'

Kolinda
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/11
17.10.2015.
u 16:41

"Napravit ću to čim mi dopusti Ustav", stoji u objavi na Facebook stranici Kolinde Grabar Kitarović.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je iz Kine putem Facebooka odgovorila ministru unutarnjih poslova Ranku Ostojiću

"Svojom današnjom izjavom tehnički ministar Ostojić priznao je da ova tehnička vlada nije u stanju voditi zemlju i da meni prepuštaju izvršne ovlasti. Napravit ću to čim mi dopusti Ustav", stoji u objavi na Facebook stranici Kolinde Grabar Kitarović. 

 

[MIGRANTSKA KRIZA] KGK - "Svojom današnjom izjavom tehnički ministar Ostojić priznao je da ova tehnička vlada nije u...

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Saturday, 17 October 2015

Ministar Ostojić jutros u Opatovcu je prokomentirao izjavu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović da se izbjeglice treba prihvaćati na službenim graničnim prijelazima. Kazao je da Vlada protiv toga nema ništa, ali i da to predsjednica vrlo lako može dogovoriti sa svojim prijateljima iz Beograda s kojim se susreće u New Yorku.

Komentara 286

OX
oxymoron
16:49 17.10.2015.

Podrska Predsjednici! Najbolji izbor hrvatskog naroda od Tudjmana do sada. Samo nas ona moze spasiti od ovih sirovih, neukih i nesposobnih!

MS
mare_split
16:57 17.10.2015.

Može ... gđo Predsjenice! Mare Vas podržava ... no, i 'savjetuje' da 'ih' se pazite! ... Zvijer na umoru izuzetno je opaka!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
17:22 17.10.2015.

Opet se ne pravi razlika izmedju izbjeglica i ekonomskih migranata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije