ŠIRI SE LAŽNA VIJEST

Ministarstvo turizma: Naša djelatnica nije majka problematičnog dječaka iz novozagrebačke škole

Nastavlja se drama u zagrebačkoj školi, ravnatelj podnio ostavku a nastava se ne održava
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/4
23.10.2024.
u 10:43

I roditelji djece iz spomenute novozagrebačke škole slažu se da je kontraproduktivno da se širi lažna informacija o identitetu majke

Društvenim mrežama i komentarima na portalima širi se lažna informacija da je majka problematičnog dječaka zbog kojeg posljednja dva dana 1000 učenika novozagrebačke škole ne pohađa nastavu, djelatnica zaposlena u kabinetu ministra turizma.

Iz Ministarstva turizma su potvrdili da djelatnica kabineta ministra turizma nije majka dječaka te da nije u srodstvu s njim. I preko ljudi vezanih od početka uz slučaj problematičnog dječaka u novozagrebačkoj školi znamo da majka djeteta nije zaposlena u niti jednom ministarstvu. Kako prateći ovaj slučaj u Večernjem listu niti jedno ime ne koristimo radi zaštite identitet tako nećemo ni u ovom slučaju spominjati ime i prezime osobe koje se provlači po društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI

I roditelji djece iz spomenute novozagrebačke škole slažu se da je kontraproduktivno da se širi lažna informacija o identitetu majke i koristi kao ultimativni razlog zašto su sve institucije neuspješne riješiti problem jednog problematičnog dječaka.

Podsjetimo, Večernji list jučer je saznao da je Centar za socijalni rad još u svibnju dobio dokumentaciju Ministarstva obrazovanja u kojoj jasno piše da se nađe rješenje za dječaka jer njegovi roditelji nisu suradljivi i ne pružaju odgovarajuću pomoć u rješavanju problema. To je dokument po kojem su imali ovlasti postupati u obitelji problematičnog dječaka. Prema neslužbenim informacijama Večernjeg lista, roditelji problematičnog dječaka žalili su se i na ranije izdano rješenje gradskog Ureda za obrazovanje po kojem njihovo dijete nastavu u novoj školi mora pratiti uz pomoćnika.

Nastavlja se drama u zagrebačkoj školi, ravnatelj podnio ostavku a nastava se ne održava
1/19

Komentara 3

DO
doktorica
11:05 23.10.2024.

nestašni dječak?!

Avatar Moj_Gospodin
Moj_Gospodin
13:23 23.10.2024.

Kad tad će se saznati tko su roditelji "nestašnog dječačića". HDZ nikad više.

SB
Stroga Babaroga
11:08 23.10.2024.

Pitanje autoru članka: kako definirate riječ “nestašno”?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije