Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesvakidašnji slučaj u njemačkoj

Mladić naručio 16 piva i zahtijevao uslugu koja je noćna mora svim konobarima, vlasnik pozvao policiju

pivo
Foto: unsplash
1/4
03.07.2024.
u 09:06

Mladić je nakon dolaska policije izbačen iz gostionice i još je zaradio zabranu ulaska.

U Bavarskoj, na jugoistoku Njemačke, dogodila se jedna nesvakidašnja situacija. Naime vlasnik jedne gostionice pozvao je policiju nakon što je 21-godišnji gost iz Latvije naručio 16 piva i htio svako platiti zasebno karticom. Vlasnik je upozorio mladića da će morati platiti dodatnih 20 centi za svaku transakciju, no mladić na to nije obraćao pažnju.

Kada je postao nepristojan i prema policiji, mladić je izbačen iz gostionice i dobio zabranu ulaska. Prema izvještaju njemačkog RTL-a, nije jasno je li mladić sam popio svih 16 piva ili ih je naručio za druge. U Njemačkoj ne postoji zakonska obveza prihvaćanja kartičnog plaćanja, piše Fenix magazin. 

VEZANI ČLANCI: 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BU
bubaclex
13:51 04.07.2024.

U čemu je problem? Pa tako Nijemci plaćaju kod nas. Dođe ih 10 u društvu i onda traže razdvajanje računa da ne bi slučajno netko platio što je prijatelj pojeo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije