motomraz

Motorizirani djedice obradovali djecu Maje pčelice

motomrazovi (1)
Arhiv: Vladari cesta
21.12.2011.
u 12:11

Ivanečki motoklub Jal djecu ivanečkoga kraja darovao je s tisuću slatkih paketića, a u tome su im pomogli gradovi Ivanec i Lepoglava, Općina Bednja i sponzori

Svoje kultne crne bajkerske jakne članovi motokluba Vladari cesta iz Jurketinca zamijenili su prepoznatljivim crvenim kaputima i dugim bradama Djeda Mraza te se uputili do Dječjeg vrtića Maja pčelica u Ladanju Donjem. Sreći mališana nije bilo kraja jer motorizirani djedice svako su dijete obradovali velikim slatkim poklon-paketom u kojemu se našla i pokoja igračka. Dječica su svojim gostima i zapjevala, a motomrazovima zahvalio je vlasnik vrtića Vjekoslav Bahun.

– Ovakvu smo akciju organizirali drugi put, ali kad vidimo sreću i veselje mališana, možemo samo obećati: motomrazovi stižu i i dogodine – poručio je predsjednik Vladara cesta Franjo Herceg.

   Veliku akciju božićnog darivanja i ove je zime organizirao ivanečki motoklub Jal, poklonivši tisuću darova djeci iz Ivanca, Bednje i Lepoglave. U pomoć jalovcima priskočile su gradske uprave Ivanca i Lepoglave, Općina Bednja i više sponzora. Najveselije je bilo okupljanje na ivanečkoj špici, gdje su se motomrazovi s djecom i njihovim roditeljima družili uz glazbu. Našlo se tu i vrućeg čaja za djecu te kuhanog vina za odrasle.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije