Ne postoji svijet u kojem Vučić prolazi. Prije će Zelenski odvesti Ukrajinu u EU nego Vučić Srbiju

13.04.2022. u 19:09

Već dugo se zapravo u EU može ući samo s jednim stavom, koji pojednostavljeno glasi ovako: želimo vam se pridružiti, pokucat ćemo na vrata, a ako ta vrata ostanu zatvorena mi ćemo, nemojte se ljutiti, ući kroz prozor

Ključne riječi

Komentara 23

LE
LenardHr
19:56 13.04.2022.

Ma zaboli nas ona stvar za te divljake. Nama je najbitnije odvajati svake godine za novo moderno naoruzanje i ne vjerovati im ni rijeci

Avatar southman
southman
19:27 13.04.2022.

Da ima pameti na Drini bi bio zid visok 50 m.

Avatar Cantor
Cantor
19:24 13.04.2022.

Očito da njegov stav ne samo da prolazi nego nailazi i na razumijevanje glavnih aktera u EU. Nije mi jasno zašto autor misli da se Vučiću neće popuštati ili podilaziti. Pa prva je naša vlada koja to radi, a ona bi primjerom trebala ostalima pokazati što je u redu a što ne. I zašto bi onda drugi postupali drugačije kada nas same koji bi najviše trebali biti zainteresirani očito nije briga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije