Dobio tisuće poruka

Nenad Periš: Spreman sam na sve. Važan je samo Matej, molite se za njega

Beograd: Otac nestalog Splićanina Mateja Periša, Nenad Periš, ispred kluba Gotik
Foto: Milan Maricic/ATAImages
1/4
04.01.2022.
u 19:34

Ja Mateja želim vratiti kući na bilo koji način i dotad ću ostati tu, kazao je otac mladića.

Srpska policija peti dan za redom traga za nestalim 27-godišnjim Matejom Perišem iz Splita koji je zadnji puta viđen 31. prosinca oko 2:30 u beogradskom klubu Gotik gdje je bio sa svojim prijateljima nakon čega mu se gubi svaki trag. Otac nestalog mladića Nenad Periš ispričao je za HRT kako napreduje istraga. 

- Osjećam se zabrinuto, emocije pokušavam nekako racionalizirati, u ovome trenutku pokušavam biti racionalan. Mislim da u tome, na neki način i uspijevam, iako je jako teško. Mateja nema pet dana, informacije koje dolaze od srbijanskog ministarstva unutrašnjih poslova su da istraga i dalje traje i u potpunom je zamahu, rekao je Nenad Periš. 

Otac nestalog mladića se zahvalio srpskoj policiji na profesionalnosti i želji da riješe ovaj slučaj.

VIDEO: Novi detalji potrage za Splićaninom u Beogradu: Ronioci pretražuju Savu, stigli su i forenzičari

- Ja Mateja želim vratiti kući na bilo koji način i dotad ću ostati tu. Sudbina ili ne znam što je, to se dogodilo. Što se dogodilo to nitko ne zna. Ja sam spreman na sve i samo želim doznati istinu i da svoje dijete odvedem kući makar mi bilo zadnji put, dodao je.

Naveo je kako mu treba mira, te da mu pristiže tisuće poruka i da ne može svima odgovoriti već kako stigne. 

- Ispričavam se svima kome se nisam uspio javiti. Shvatite me, treba mi malo mira. Ja nisam važan, važan je samo Matej. Molite se za njega, poručio je shrvani otac. 

VIDEO: Nestali Splićanin Matej bio je vrsni sportaš i obožavao je vodene sportove: Ovako je nekad skakao s litice

Komentara 5

KI
kimi
20:29 04.01.2022.

Ne dao Bog nikome da bude u situaciji kao ovaj čovek. Najiskrenije se nadam da će momka naći.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
00:51 05.01.2022.

Šta ćemo kad Mateja više ne bude ? Kako će dopirat do nas vesti iz otadžbine ?

DA
danijelrukavina4
20:42 04.01.2022.

O policiji imam svoje mišljenje, kako o ovoj u Beogradu, tako i o ovoj našoj u Hrvatskoj. Ovim putem, ako mogu, pozvao bih poštene policajce, profesionalce, da daju sve od sebe, kako bi ovom čovjeku pomogli i našli sina. Ljudi,, nađite čovjeku sina. Vama gospodine Peroš želim sve najbolje, prvenstveno da nađete sina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije