ŠAPUTANJA

Nina Badrić: Neka mi Tarik za blagdane pokloni prsten! Tarik Filipović: Više bi me iznenadilo jedino da se oženim Jovankom Broz!

31.12.2001.
u 00:00

* Nina je priznala da je Tarik iznimno zgodan muškarac i sjajan glumac

Šarmantni glumac Tarik Filipović nedavno je zaprosio zanosnu pjevačicu Ninu Badrić! Osim zaručničkog prstena u znak ljubavi Nina je od Tarika već dobila i njegovu najdražu knjigu, od koje se dotad nije odvajao! Tragom tih iznenađujućih vijesti - koje su potekle iz pouzdanih izvora - upitali smo Ninu i Tarika o njihovu budućem zajedničkom životu, a posebice nas je zanimalo kad su odlučili uploviti u bračne vode. Već smo zamišljali ekstravagantno vjenčanje dviju zvijezda, horde razočaranih obožavatelja, a osobito nas je kopkala Ninina vjenčanica i tko bi je mogao kreirati.

- Ne znam gdje me je Tarik zaprosio. Nemam pojma gdje, dajte mi vi pomozite jer ja nemam ni prsten, niti mi je dao knjigu. Potpuno sam zbunjena, ostavili ste me bez teksta - iznenađena je bila Nina Badrić.

Ipak, Nina je priznala da je Tarik iznimno zgodan muškarac, a k tomu je i sjajan glumac. No, tvrdi da ga već godinu dana nije vidjela.

- Kako je vrijeme darivanja, iskoristila bih priliku i zamolila Tarika da mi pokloni nešto za blagdan, makar to bio i prsten! - veselo je predložila Nina.

Nešto manje sretan i oduševljen svojom budućom bračnom družicom bio je Tarik Filipović, ozbiljno progrmivši:

- Nemojte me zezati, ljudi dragi! Ninu Badrić vidio sam jednom u prolazu! Stoga je nisam mogao zaprositi jer to nema veze s mozgom! Možda bih se samo malo više iznenadio da ste rekli da sam zaprosio Jovanku Broz, i to u ovim godinama! Bedastoća! Nešto ste vi krivo čuli ili ste nešto krivo povezali Ah, smiješno je to totalno - pomalo umorno od našeg inzistiranja izustio je Tarik.

Nakon njihova uvjeravanja stječe se dojam da od skorašnjega zvjezdanog vjenčanja neće biti ništa. No, sumnju podgrijava sjećanje na jednu drugu vezu, koju je Večernjak razotkrio na svojim stranicama. Prvi smo, naime, pisali o ljubavi Ivane Nobilo, kćeri našega poznatog odvjetnika, i pjevača Tonija Cetinskog. Nakon našeg teksta također su uslijedila osporavanja, pa i prijetnje, a mi sa zadovoljstvom možemo kazati da su Ivana i Toni još zajedno. On se u međuvremenu razveo od bivše supruge Antonele, a njezini su roditelji prihvatili pjevačku zvijezdu u svoju obitelj.

Piše ROMANA VUKADIN

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije