Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udomljava se

Nježni div Samy traži dom u kojem će ljenčariti

Samy
Foto: Privatni album
1/6
29.02.2016.
u 17:42

Velik, staložen i prilagodljiv mačak čeka svoje ljude, želite li ga upoznati, javite se na 098/16-58-789

Kad bi Samyjevu čuvalicu pitali da u dvije, tri riječi opiše kakav je on mačak, rekla bi - velik, nježan i lijen.

A onda bi sigurno nastavila kako nije lako opisati ga u samo dvije, tri riječi. Dodala bi da je Samy prije svega staložen. S mačkama se slaže bez greške, čak i one koje se s njim ne bi baš složile, malo bi se i svađale, Samy vrlo brzo 'primiri'. Suveren je u svojoj smirenosti pa mu ni psi nisu neka prijetnja. Svoj prvi susret sa psom odradio je bez poteškoća, samo je prošao pored kujice i ušetao u sobu. I već sljedeći tren su se mazili.

Obožava nježnosti, ali nije dosadan već strpljivo čeka da ga pomazite. Voli jesti, a posebno voli ljenčariti. I traži baš takav dom, dom u kojem će imati i nježnosti i mjesto za ljenčarenje, a uz mačje društvo bio bi još sretniji. Ako vam sve ovo nije dovoljno, ako Samyja želite i upoznati, čekat će vas u domu svoje čuvalice. U kojem je obavio sve što je trebao, veterinari su potvrdili da je potpuno zdrav, cijepljen je protiv zaraznih bolesti i bjesnoće i kastriran.

I baš zbog brige i svega uloženog u Samyjevo zdravlje i budućnost, teta čuvalica provjerit će uvjete udomljavanja, a možete je nazvati na 098/16-58-789.

Komentara 1

Avatar ankabutorac
ankabutorac
09:57 01.03.2016.

Slatkis mali...ljudi, pogledajte ova okeca i nosek...zemite ga k sebi...dobit ce te vise nego dajete...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije