Nemirno

Nova eksplozija u Kosovskoj Mitrovici

kosovo
Reuters/Pixsell
09.09.2010.
u 09:59

Kako RTS neslužbeno doznaje, meta napada najvjerojatnije su bili automobili pripadnika kosovske policijske službe. Istraga je u tijeku.

U sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice, u blizini studentskih domova, rano jutros nepoznata je osoba aktivirala eksplozivnu napravu, ali nema ozlijeđenih, javlja Radio-televizija Srbije. 

U eksploziji, koja se dogodila oko tri sata, oštećeno je više automobila i okolnih trgovina. Kako RTS neslužbeno doznaje, meta napada najvjerojatnije su bili automobili pripadnika kosovske policijske službe. Istraga je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 16

OB
-obrisani-
11:17 09.09.2010.

sciptar,nece nato do veka da bude na kosovu,jednom ste vec osetili gnev srba pa ste se bogami 99 god svi di poslednjeg na tim traktorima preselili tamo gde vam je mesto...srba dole vise nema ni za jedan traktor,tako da ne brini,mozda su otisli na traktorima al vratice se na tenkovima...nacija dilera heroina i trgovaca belim robljem...strasno...

NS
nek_se_zna
12:04 09.09.2010.

isto bilo u kninu,neposlusni i uvijek sa namerama da prave nemir ti srbijanci,ali silu oni poznaju,i kada je namecu i kada je osjete pa onda svi na mostovima zaigraju kolo ko tifusari, srbi samo silu shvacaju.

Avatar Zmija
Zmija
10:22 09.09.2010.

Na zapadu, nista novo! To jeste \"normalno\". Pocelo je, znaci iz teorije na djelo! Prije neki dan \"nacelnik MUP-a Srbije za sjever Kosova\", naredio svojim ilegalnim postrojbama na Kosovu da napadnu legalne i jedine zvanicne postrojbe Kosovske Policijske Sluzbe. Ovaj cin je usko povezan sa kapitulacijom Srbije oko njezine rezolucije o Kosovu koju je pretrpjela od EU i SAD! Njihova dvolicnost. Neka im je sretno, nek spremaju traktore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije