Novi Forum

Novi zakon o oplodnji: Neplodni će moći posvojiti embrij

Forum
Forum
02.02.2012.
u 13:21

Samo u Forumu pročitajte kako će EU zauzdati Google i Facebook i zaštititi našu privatnost na internetu

Novi Forum donosi sve promjene novog zakona o umjetnoj oplodnji koji svim parovima u Hrvatskoj daje slobodu zamrzavanja zametaka, a neplodnima i mogućnost posvajanja embrija. U naslovnoj temi "Hrvatska d.o.o." pročitajte kako Vlada planira državu ustrojiti kao holding, a najjačih 50 državnih tvrtki voditi kao korporaciju.

Forum istražuje zašto od čak 130 Bajićevih nagodbi s okrivljenicima javnost zna za samo trećinu i otkriva zašto neće biti nagodbi u slučaju Fimi medije nego će se suditi svima. U velikom intervjuu predsjednik Josipović otkriva zašto nikad neće biti oporba Milanovićevoj vladi, svjetski slavan pisac i ekonomist William Engdahl poručuje da se u Bruxellesu trebamo boriti za hrvatske interese kao Nijemci za svoje, a hrvatski predavač na uglednom Cambridgeu Josip Glaurdić objašnjava zašto SDP-ovu vladu smatra desnijom od HDZ-ove.

Samo u Forumu pročitajte kako će EU zauzdati Google i Facebook i zaštititi našu privatnost na internetu, reportažu s koncerta i intervju s najtraženijim rock-bendom današnjice The Black Keys te razgovor s najtiražnijim slovenskim piscem Goranom Vojnovićem. Za Forum pišu Jasmina Popović, Ivica Đikić, Goran Gerovac, Igor Flak, Diana Glavina, Srećko Horvat, Marinko Jurasić, Đelo Hadžiselimović, Stojan de Prato, Arsen Oremović, Maro Pitarević, Anja Mutić, Edi Jurković... Sutra na svim kioscima novi Forum, tjednik od riječi.

http://www.forum.tm/izdanje/broj-21

Ključne riječi

Komentara 32

DA
daxiongmao
15:08 02.02.2012.

Potpora ministru zdravlja Rajku Ostojicu! Ova grupa ima za cilj okupiti sve dobre ljude koji pružaju potporu ministru zdravlja RH dr. Rajku Ostojiću u promjeni postojećeg loseg zakona o MPO, a kontra onih koji iz ideoloskih razloga zele ukinuti pravo na izbor! Kao sto je dr. Ostojic rekao, mi smo sekularna drzava koja daje slobodu izbora svima! https://www.facebook.com/groups/343101119045504/

MI
mistre
15:15 02.02.2012.

Jesam za zamrzavanje vlastite sperme, ali nisam da se embriji mogu posvojiti , jer taj par tko zna kakve je sexualne orijentacije i nakon posvojenja embrija ,kad to dijete se rodi i odrsate to dijete može biti izloženo sexualnoj torturi , jer ti posvojeni roditelji znaju da nije njihova biološka krv pa samim tim ni dijete i mogu doči u napsat i nagon da to dijete sexualno i zlostavljaju .

SI
sinaj
23:09 02.02.2012.

Pa zašto bi posvajali embrij kada ionako tvrde da to nije dijete. Neka posvoje stol, možda od njega nakon 9. mjeseci nastane dijete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije