Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori

Obamina Michelle popularnija je od Romneyeve supruge Ann

'US First Lady Michelle Obama (R) and US ambassador in Great Britain Louis Susman arrive at a reception at the Buckingham Palace, in London, on July 27, 2012 to welcome Heads of State and Heads of Gov
Foto: 'Dominic Lipinski'
1/3
16.09.2012.
u 20:29

Prema posljednjim istraživanjima, Obama može očekivati 320 elektorskih glasova, sasvim dovoljno za pobjedu

Supruge dvojice predsjedničkih kandidata, Michelle Obama i Ann Romney prema posljednjim su istraživanjima javnog mnijenja stekle veliku popularnost. No, i ovdje je Obamin tabor u prednosti. Naime, nakon što je održala svoj govor na konvenciji Demokratske stranke, čak 61 posto sigurnih birača o njoj ima pozitivno mišljenje, pokazalo je istraživanje koje su proveli televizijska kuća CBS News i dnevni list The New York Times.

I Ann Romney je uspjela privući birače, ali nju i dalje prati drugi problem – sigurni birači i dalje smatraju da znaju premalo o njoj, i to čak 53 posto ispitanih. No, od onih koji o njoj imaju jasno mišljenje 32 posto je vidi u pozitivnom svjetlu. Posljednje informacije govore da Obama vodi u 10 od 12 saveznih država koje su ključne za pobjedu te da ovog trenutka može očekivati oko 320 elektorskih glasova, što je sasvim dovoljno.

Komentara 1

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
08:49 17.09.2012.

"Obamina Michelle popularnija je od Romneyeve supruge Ann" ... u Africi ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije