BEZ PRIMANJA

Bivši radnik Diokija obišao 300 tvrtki i nitko mu nije dao posao

Ivica Barišić
Foto: screenshot HRT
08.12.2014.
u 21:34

Nema gdje nisam išao i gdje nisam pitao, kaže Ivica Barišić

Prije godinu dana HRT je objavio prilog o bivšem radniku Diokija Ivici Barišiću kojemu je ta tvrtka dužna 170.000 kuna. Barišić je i dalje bez posla i primanja, a dva su mu sina bolesna.

- Nema gdje nisam išao i gdje nisam pitao. Obilaziš sve pješice gdje znaš da ima kakva firma. Pitaš: " Trebate radnika?" "Ne trebamo." "Doviđenja". Obišao sam preko 300 firmi - rekao je Barišić za HRT.

>> 'Nemam posla, a svom sinu želim osigurati bolji život'

>> Dvije trećine živi s plaćom do 5000 kuna, a najbogatiji sa 200.000 kuna neto mjesečno

Komentara 6

SA
sasavt
22:31 08.12.2014.

pa nije mu dao jer mu nema sta dat a ne iz objesti i zato sto neće

DU
Deleted user
06:16 09.12.2014.

Ja mislim da gospodin kuca na kriva vrata.Prava vrata su od ministra rada!

OB
Objektivno...
06:45 09.12.2014.

Šefe. Dođi u Osijek. Tu nema nikakve frke da dobiješ posao. Najviše se traže mladi pravnici sa vrlo malo iskustva. Znam za slučaj gdje je mladi "mag.iur" prije promocije kao VSS pravnik već potpisao dva ugovora o radu. (spol mag.iur.nijee bitan) Prvi na neodređeno a drugi na određeno!? Da, da... mag.iur. je imao "nos" da će drugi ugovor (za koji je potrebno minimalno 2 godine iskustva) nakon 6 mj i drugi biti na neodređeno... Jedna sitnica koju ti sigurno nemaš u obitelji; naime za takvu uspješnost u zapošljavanju preduvjet je da ti kao u konkretnom slučaju tata negdje bude sudac (ne nogometni!)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije