Monty’s Dog Beach & Bar

Odlična reklama za naš turizam: New York Post objavio video o prvom hrvatskom kafiću za pse

Pseći kafić
Foto: REUTERS/Antonio Bronic
1/9
15.07.2016.
u 14:29

U videu koji traje nešto manje od minute navodi se da je Hrvatska poželjna destinacija među turistima, no da većina plaža na našoj obali ne dozvoljava dovođenje pasa

Prvi i jedini hrvatski kafić za pse “Monty’s Dog Beach & Bar” smješten u Crikvenici postao je toliko popularan da je vijest o njemu prenio i prestižan New York Post na svom portalu. 

-Jedna od najvećih poteškoća s kojom se susreću vlasnici pasa kada idu na odmor je ta da ne znaju što da rade sa svojim ljubimcima. Sada, za one koji idu u Hrvatsku, postoji plaža na kojoj turisti mogu povesti svoje pse- ističe New York Post koji je s oduševljenjem predstavio atrakciju u Crikvenici.

U videu koji traje nešto manje od minute navodi se da je Hrvatska poželjna destinacija među turistima, no da većina plaža na našoj obali ne dozvoljava dovođenje pasa i kupanje s njima. 

-Sada psi konačno imaju destinaciju na kojoj mogu odmoriti od svih psećih dužnosti, a osim pasa dopušten je dolazak i njihovim vlasnicima- navodi se na kraju uz opasku da su psi ovu destinaciju ocijenili s 5 zvjezdica. 

Iako su mnogi na početku bili skeptični ovo ove vrste turističke ponude posjećenost kafića za pse potvrđuje kako je riječ o odličnom osmišljenom potezu koji je donio još jednu besplatnu reklamu hrvatskom turizmu.

>>Špica pseće sezone: na šanku se naručuju sladoled i pivo

Komentara 1

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
19:47 15.07.2016.

jeb.ali vas djukci vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije