Ruski političar:

'Oduzmite Obami Nobelovu nagradu, ako napadne Siriju'

Barack Obama
Reuters/PIXSELL
30.08.2013.
u 22:46

Voditelj odbora za međunarodne poslove ruske Dume Aleksej Puškov predložio je da se američkom predsjedniku Baracku Obami oduzme Nobelova nagrada za mir.

Voditelj odbora za međunarodne poslove ruske Dume Aleksej Puškov predložio je da se američkom predsjedniku Baracku Obami oduzme Nobelova nagrada za mir, ako SAD intervenira u sirijski sukob, piše Ruski vjesnik.

\"Ako SAD napadne Siriju bez sankcija UN-a, svjetska zajednica mora zatražiti od Odbora za Nobelovu nagradu da Obami oduzme nagradu za mir\", napisao je zastupnik na svojem Twitteru.

>Obama: Svijet ne može prihvatiti da se žene i djeca truju plinom

>>Uznemirujuća snimka: Pokazane nove žrtve kemijskih napada?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije