Ministar unutarnjih poslova

Ostojić o tučnjavi na Malti: To je stvar malteške policije

Ranko Ostojić
Patrik Macek/PIXSELL
14.10.2015.
u 12:44

Ukoliko dođe do kazne, ona će se primjenjivati na području cijele Europske unije pa tako i Hrvatske, rekao je Ostojić

Novinari su danas prije sjednice Vlade ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića pitali kada će se konačno stati na kraj navijačkim neredima, pošto su se noć prije utakmice ispred striptiz kluba u Pacevilleu na Malti potukli navijači hrvatske reprezentacije s djelatnicima osiguranja iz Srbije.

  - To ćete morati pitati maltešku policiju jer mi nismo organizatori te utakmice, a hoće li tamo biti kažnjeni to je stvar malteške policije. Ukoliko dođe do kazne, ona će se primjenjivati na području cijele Europske unije pa tako i Hrvatske, rekao je Ostojić.

Novinari su ga pitali kako napreduje i ima li što novo oko istrage o svastici na Poljudu koja traje već mjesecima.

- Ako niste znali, istragu prema zakonu provodi policija, a ne ministar. Kad bude rezultata istrage, bit ćete obaviješteni, rekao je Ostojić.

>> Novi okršaj Hrvata i Srba na Malti, trojica ozlijeđena, jedan opečen bakljom!

Komentara 16

HR
hrvatskibranitelj29
12:58 14.10.2015.

po nalogu sdp su i otisli na maltu.

BA
balic
13:05 14.10.2015.

Koji 'navijaci covjece,kakvi navijaci'.?To su bili placenici,huligani. Navijaci nisu mogli na Maltu zbog ovih kojima novinari tepaju"navijaci".Prestanite vise navijace ponizavati i sa huliganima u jedan kos trpati.

GU
General_U
12:55 14.10.2015.

koja bukva od ministra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije