Više od sporta

Pamić: Ne odlazim u Dinamo, s Karlovcem imam još puno posla

pamic
kristina štedul fabac/pixsell
12.08.2010.
u 15:22

Pamić želi pobijediti Dinamo gurajući u vatru mladog hajdukovca Marija Tičinovića, koji je u Karlovac stigao na posudbu.

Iako je teško vjerovati da mlad i kvalitetan trener pun ambicija, kakav je Igor Pamić, ne želi zasjesti na klupu Dinama, nagađanja o njegovu transferu u Maksimir, barem zasad, završena su priča. Razveselilo je to ljubitelje sporta u Karlovcu, ali i mnoge druge koji su prošle godine pokazali da NK Karlovac znači i više od sučeljavanja na borilištima.

 – Ja sam trener Karlovca i potpuno sam skoncentriran na ovaj klub i na igru. Ne odlazim nikamo. Ovdje imam puno posla i s Karlovcem trebam još puno napraviti – rekao je konkretno Igor Pamić.

 Tvrdi da je Klub uvijek bio korektan prema njemu te da je i on zauzvrat Klubu nešto ostavio.

 – Novi ugovor bio mi je ponuđen još prije dva ili tri mjeseca, no tada je bilo puno važnijih stvari za rješavanje. Zato smo ga potpisali tek sada. S druge strane, igračima sam jasno rekao da neće izgubiti trenera, a ja svoju riječ držim – zaključio je Pamić, rekavši da nikakvih alibija za možebitnu lošu igru u subotnjem susretu protiv Dinama u Maksimiru nema, te da se u Zagreb putuje sa željom za osvajanje nova tri boda. Zanimljivo je da će Pamić Dinamo pokušati pobijediti gurajući u vatru jednog hajdukovca. Po najavama, susret s Dinamom trebao bi započeti Mario Tičinović, koji je u Karlovac došao na posudbu iz Hajduka.

Karlovački prvoligaš će cijele sezone srijedom igrati prijateljske utakmice s niželigašima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije