Dani meda

Pčelinji proizvodi pomažu kod hemeroida i seksualnog zdravlja

med (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/5
25.10.2013.
u 15:49

Bjelovarsko bilogorska županija vodeća u Hrvatskoj po proizvodnji i kvaliteti, dok je s pak druge strane pri začelju kada je riječ o potrošnji.

U organizaciji Pčelarske udruge Bilogora u Bjelovaru je otvorena dvodnevna manifestacija Dani meda koja se ove godine u svom šestom izdanju održava pod motom \"Pčelari gradu Bjelovaru\".

Cilj manifestacije je da se građanima još više približi blagotvorno zdravstveno djelovanje meda i pčelinjih proizvoda s obzirom da je Bjelovarsko bilogorska županija vodeća u Hrvatskoj po proizvodnji i kvaliteti, dok je s pak druge strane pri začelju kada je riječ o potrošnji. Pčelari na 14 štandova promoviraju svoje proizvode, a u čiju su se kvalitetu uvjerili i gradonačelnik Antun Korušec, te župan bjelovarsko bilogorski Damir Bajs.

Posjetitelji sajma meda i danas će moći razgledati i kupiti med i raznovrsne preparate, među kojima primjerice i melem za hemeroide. Nadalje kada je riječ o cvjetnom prahu, odnosno peludu, među ostalim je djelotvoran kod jačanja imuniteta, kontrole tjelesne mase, čira na želucu, problema sa prostatom, rasta kose, ali i seksualnog zdravlja, te plodnosti.

>> Giostrini: Brašno, mast, med i cimet za putovanje u prošlost

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije