susjedski okršaj

Pijani 34-godišnjak zbog međe napao oca i kćer

\'14.01.2009.,Dugo Selo, - Josipa Zorica 1.Nepoznati pocinitelj nozem je izbo zaposlenika Katastra koji je prevezen u bolnicu.Policija na mjestu zlocina radi ocevid.Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpić/PIXSELL
28.03.2012.
u 13:13

Napadač je rukom po licu udario 32-godišnju susjedu, a potom je fizički napao i njezina oca.

Do okršaja mještana Dolaca, mjesta na istoku Virovitičko-podravske županije, došlo je u utorak poslijepodne zbog nesuglasica oko međe između njihovih njiva, javlja policija.

Naime, 34-godišnjak je oko 14 sati u alkoholiziranom stanju napao 32-godišnju susjedu, prvo verbalno, a onda i fizički – udario ju je rukom po licu. Kada ju je njezin otac pokušao obraniti, 34-godišnjak je fizički napao i njega.

Kako javlja policija, napadač je priveden u postaju, a protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Ključne riječi

Komentara 2

TR
Travno221
17:51 28.03.2012.

U prvi sam trenutak pomislio da je napao svog oca. Ah, ti novinari, logika im nije jača strana. Sad kad sam shvatio o čemu se radi, sugeriram promjenu. Taj i taj je napao toga i toga i njegovu kćerku. Ne treba navoditi da je on otac, to je jasno ako mu je djevojka kćerka. U prvom redu za zabunu je kriv naslov.

DK
dknapi26
10:04 29.03.2012.

koja je to bila vika ? !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije