Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJER U DUBROVNIKU

Plenković poručio da se neće penalizirati necijepljene pa komentirao Milanovićevu izjavu

Premijer Andrej Plenković u Dubrovniku održao sastanak s članovima HDZ-a
Grgo Jelavic/PIXSELL
09.07.2021.
u 19:54

- Tko želi boljitak zemlje, cijepit će se - smatra Plenković

Moramo potaknuti ljude da se cijepe kako ne bi izbila žarišta zbog kojih će ranije završiti turistička sezona, ali neće biti penalizacija, poručio je premijer Andrej Plenković iz Dubrovnika, gdje sudjeluje na 14. Dubrovnik forumu čija je glavna tema upravo pandemija koronavirusa.

- Što ako se dogodi da Njemačka proglasi Hrvatsku crvenom? Oho-ho, gle! Crveno svjetlo. Tko želi boljitak zemlje, cijepit će se - smatra Plenković.

Upitan za komentar izjave predsjednika Zorana Milanovića, vezane uz vraćanje sjednica Vlade u Banske dvore, odgovorio je: 

- Nisam to čuo. Vlada je uložila znatna sredstva u taj konferencijski prostor, taj prostor treba koristiti na najbolji mogući način. Sjednice će se održavati u NSK-u dokle god budemo smatrali da je to potrebno.

Komentirajući izvješće EK o stanju u pravosuđu prema kojem po percepciji neovisnosti pravosuđa Hrvatska, Slovačka i Poljska najgore stoje u Europskoj uniji, Plenković je kazao da se treba ući detaljno u izvješće. 

- Nema segmenta u pravosuđu koji bi doveo u pitanje neovisnost sudstva. Oni su na najvišoj razini, ali ima prostora za napredak - rekao je te dodao da rade na reformama koje bi to trebale poboljšati.

Komentara 34

IK
ikbmibm
21:30 09.07.2021.

Moderni suverenist - osobnog integriteta,inteligencje

Avatar jambo
jambo
22:03 09.07.2021.

Ne valja blago prema ravnozemljacima, protiv gluposti najbolji kineski model - tamo ih Nema!

ST
strahimir
13:43 10.07.2021.

Mnogi antivakseri su promijenili ploču i zagovaraju cijepljenje, jer im je jasno da će biti ograničeni u kretanju, ostati bez potpore, a u slučaju bolesti velika vjerojatnost da mogu imati ozbiljne posljedice teške bolesti pa i smrt.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije