u naselju

Pojačana nazočnost Kfora i policije u Kosovskoj Mitrovici

'30.07.2011., Mitrovica, Kosovo, - Albanci na sjeveru Kosova odsjeceni su od ostatka zemlje zbog srpskih barikada na regionalnim prometnicama. KFOR na ulazu u Mitrovicu. Photo: Anto Magzan/PIXSELL'
'Anto Magzan'
15.04.2012.
u 18:39

Policija je pojačala nazočnost u mjestu gdje je prije tjedan dana smrtno stradao Seljver Haradinaj, a dvoje njegove malodobne djece je ozlijeđeno

BEOGRAD - Mediji u Srbiji javljaju kako su vojnici Kfora i pripadnici kosovske policije pojačali nazočnost u naselju \"Tri solitera\" u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice gdje je prije tjedan dana smrtno stradao Seljver Haradinaj, a dvoje njegove malodobne djece su ozlijeđene kad je, za sada još uvijek nepoznata osoba, postavila eksplozivnu napravu na prozor njegova stana.

U ovom naselju gdje žive i Srbi i Albanci, iako su u Kosovskoj Mitrovici Srbi u ogromnoj večini, od subote su stalno stacionirani, osim ophodnje kosovke policije, i portugalski vojnici Kfora s tri vojna terenca. Kfor je sa nekoliko vozila nazočan i na južnoj strani glavnog ibarskog mosta u Kosovskoj Mitrovici, a na mostu su stacionirani i pripadnici kosovske policije, javlja agencija Beta.

Ključne riječi

Komentara 5

TO
Toni50
19:04 15.04.2012.

Veoma zabrinuti Hrvatski građani eto stalno i redovito dobivaju izvješče što se događa kod naših jedinih i največih priijatelja na balkaniji; kod Kosovara i metijohara ! Pa iako se samo radi o nazočnosti Kafora ( uglavnom hrvati bosanci slovenci ü tom sastavu ! )

AB
A.B.
19:24 15.04.2012.

hej, da sam ja srbin, bi mi ovi sukobi, ratovi i nasilnistvo bilo vec preko glave.... ne znam odakle im taka otpornost! ja bih se ili objesio ili pobjego sto se mene tice u rumuniju.... ali tamo ne bih stvarno vise mogao ostati.... zao mi je tih 70% ljudi, koji na proslim izborima nisu glasali za seselja, jer zive pod takvim uviejtima. a sta ce im novi izbori dovest boga pitaj!

TO
Toni50
20:08 15.04.2012.

Veoma zabrinuti Hrvatski građani eto stalno i redovito dobivaju izvješče što se događa kod naših jedinih i največih priijatelja na balkaniji, Naravno da večina misli da je to ipak Dodig prijatelj hrvata - Yusiopovića ili Tadić prijatelj Yusopovića i Vukovaraca .. Mislim da se ipak varaju... Neki vjeruju da je Pahor zato što je dobio more i obalu od Kosorice ? Možda nam je i našem Banu ipak največi prijatelj samo MOL i Mađari zbog toga ? Tko nam je prijatelj na balaknu zna se Kosovari i Metjohari ali kako izgleda ima par koji niti to ne vjeruje iako su nam pomagali i branili Vukovar ( naravno do pada Vukovara ) sa našim herojima !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije